Fisher Price ihme työntekijän urheiluauto
 • Fisher Price Wonder -työntekijät Oldtimer
 • Fisher Price-ihmetyöntekijä
 • Fisher Price Wunder Werker maastoajoneuvo

Hinta
8,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-8 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A280204

EAN: 0887961781762

Fisher Price ihme työntekijän urheiluauto
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Tämän ihmetyöntekijän urheiluautolla rakennuspalikkaperiaatteen mukaisesti se voi ajaa upeasti kaupungin läpi! Tämä push-pull-ajoneuvo on koottu 3 erillisestä osasta, mukaan lukien urheiluauton ""kuljettaja"". On myös parasta kerätä enemmän ajoneuvoja ja yhdistää komponentit toisiinsa - näin luodaan mielenkiintoisia ja viileitä uusia luomuksia, jotka voivat kaataa kaikki ihmeelliset työntekijäkiskojoukot! Missä kehitys tulee peliin luovuus ja fantasia: Mielikuvitukselle ei ole rajoja, kun lapset kertovat viihdyttäviä tarinoita ajoneuvon ja sen kuljettajan kanssa. Suunnittelu ja rakentaminen: Esikoululaiset kouluttavat suunnittelutaitojaan ja rakentamistaitojaan rakentamalla ajoneuvoja ja yhdistämällä komponentit erilaisiin luomuksiin!

Tuotetiedot:
< ul
 • Ajoneuvo voidaan työntää ja se toimii myös jokaisella Wunder Werker -kiskojoukolla (kiskosarjat saatavana erikseen).
 • Sekoittamalla ja yhdistämällä muihin ajoneuvoihin syntyy viileitä uusia luomuksia (enemmän ajoneuvoja saatavana erikseen) .
 • Sisältää 3-osaisen urheiluauton ja 1 hahmon.
 • Muilla ajoneuvoilla, sarjoilla ja kiskoilla Wunder Werker Welt voidaan laajentaa haluamallasi tavalla! (Kaikki tuotteet myydään erikseen.)
 • Paristoja ei tarvita
 • 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille
 • arvostus
  Ei sopii alle 36 kuukauden ikäisille. Pieniä osia voidaan luoda."

  Lisätarvikkeita

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Fisher Price

  Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

  Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

  Suosituimmat tuotteemme

  Fisher Price ihme työntekijän urheiluauto
  8,00 €