vaatteet + 20% etukoodi
vaatteet + 20% etukoodi
Kopioi koodi:
20VAAT5862
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
Fisher Price-ihme työntekijä autotalli
Vaihtoehdot:
  • Fisher Price-ihme työntekijä autotalli
  • Fisher Price ihmetyöläisten angaari

Hinta
17,52 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A280209

EAN: 0887961845358

Fisher Price-ihme työntekijä autotalli
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.

Wunder Werkerin autotalli- ja rautatiesetin avulla lapset voivat suunnitella ja rakentaa oman autotallensa. Siellä he voivat kuormata virityksen ennen palaamistaan ??kaduille ja aloittaa uusia jännittäviä seikkailuja! Yli 15 komponentilla, jotka voidaan yhdistää eri tavoin, esikoululaiset voivat suunnitella oman autotallensa. Uudet mallit voidaan aina luoda samoilla osilla. Koska mahdollisuuksia on niin paljon, lapset voivat käyttää sitä joka päivä uuden autotallin suunnitteluun - tällä erikoispaketilla mikä tahansa idea voidaan toteuttaa! Missä kehitys tulee peliin luovuus ja mielikuvitus: Mielikuvitukselle ei ole rajoituksia, kun lapset suunnittelevat luovasti omaa autotalliaan ja kertovat tarinoita hahmojen kanssa. Suunnittelu ja rakentaminen: Esikoululaiset kouluttavat suunnittelutaitojaan ja kykyjään pieninä työntekijöinä rakentamalla toistuvasti autotalliansa ja yhdistämällä rakennuspalikat erilaisiin luomuksiin!

Tuotetiedot:
  • Tämän leikkisarjan avulla 3-vuotiaat lapset voivat suunnitella ja rakentaa oman autotallensa ja keksiä upeaa tarinaa!
  • Yli 15 komponenttia, mukaan lukien puiset kiskoosat, liitoskappale, kolme -osaosa ajoneuvo, figuuri ja muut leikkitarvikkeet
  • 2 kokoontumismahdollisuutta! Samoilla osilla voidaan luoda kaiteita tai rakennuksia.
  • Rakennusohjeet ovat olemassa, mutta myös omat luomukset ovat mahdollisia!
  • Vielä hauskempaa Wunder Werker -sarjojen, kiskojen ja ajoneuvoja! (Kaikki tuotteet myydään erikseen.)
  • Paristoja ei tarvita
HUOMIO: Ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. HUOMIO: Pienet osat.

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Fisher Price

Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

Suosituimmat tuotteemme

Fisher Price-ihme työntekijä autotalli
17,52 €