KIITOS - 10% alennusta!
KIITOS - 10% alennusta!
Kopioi koodi:
KTOS8574
00
h
00
min
00
sek
Katso lisääi
Fisher Price Fire People -joukko
Hinta
27,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A237257

EAN: 0887961616873

Fisher Price Fire People -joukko
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Palomiehet Erika ja hänen kumppaninsa, palomies Karson ovat heti paikalla, kun heidän sijaansa tarvitaan apua. Kun painat palomiehen istuinta, kuulet realistisia ääniä, lauseita ja hauskoja kappaleita ryhmätyöstä ja kuinka auttaa muita.

Oletko valmis pelastamaan päivän? Käännä sitten levyä yksinkertaisesti niin, että varoitusvalot syttyvät ja letku pyörii. Nyt sinun tarvitsee vain napsauttaa letku ja tikkaat, ja pelastustoimet voivat alkaa. Lapsen palokunnan avulla pienet ihmiset voivat suunnitella kaikki mahdolliset pelastustehtävät. Missä kehitys tulee esille: Kuvitteellinen peli - Ajoneuvo ja hahmot ovat helppo ymmärtää ja innostavat pieniä palomiehiä keksimään mielikuvituksellisia tarinoita. Uteliaisuus & Hämmästys - Jos lapsi huomaa kuinka aktivoida kappaleet, äänet, valot ja lauseet painamalla kuljettajan istuinta alas tai kääntämällä levyä, hänelle tehdään syyn ja seurauksen periaate. Suhteellisuustaidot - laulut ja lauseet perehdyttävät lapsen toisten auttamisen ja yhdessä työskentelemisen tärkeyteen.

Tiedot:
 • mitat: 9,5 x 14 , 5 x 11,1 cm
 • Akut: 2 hiili-sinkki-paristoa AA (R6)
 • Ikä: 12 kuukaudesta alkaen

 • arvostus
  Ei sovi alle 12 kuukauden ikäisille. Tukahtumisriski pienten nieltävien osien vuoksi.

  Toimitustiedot

  Toimitus:

  Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

  Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

  Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

  Merkki

  Fisher Price

  Lapsi oppii parhaiten leikkimällä

  Herman Fisher ja Irving Price päättivät 1930-luvulla luoda jotain uutta lelualalla. He näkivät suuren tarpeen erilaisille opettavaisille leluille. Miksei jokapäiväistä leikkiä voisi yhdistää lapsenomaiseen oppimiseen ja kehittymiseen? Näin alkoi tähän päivään jatkuva kehitys- ja suunnittelutyö opettavaisten lelujen parissa. Vuonna 1984 yhtiö otti valikoimiinsa myös tuotteita vauvoille. Fisher Pricen tavoite on tukea lapsia leikkisästi heidän kehityksessään. Ikäsopivien ja monipuolisten lelujen avulla isoksi kasvaminen on hauskaa!

  Suosituimmat tuotteemme

  Fisher Price Fire People -joukko
  27,00 €