Ever Earthin arktinen moottorisilmukka
Vaihtoehdot:
 • Ever Earthin arktinen moottorisilmukka
 • Ever Earth Fischer -moottorisilmukka

Hinta
27,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A281190

EAN: 6923619426761

Ever Earthin arktinen moottorisilmukka
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Arktisen moottorisilmukan avulla lapsi voi tutustua arktisen alueen eri eläimiin. Jääkarhu, hylkeet, kurkku, meritähti, kalat ja kuori seuraavat lapsesi mielikuvituksellisesti parantamalla käden ja silmän koordinaatiota.

Tämä tuote kouluttaa seuraavat lasten oppimiskentät:

 • Ajattelukyky: Lapsesi loogista ajattelua edistetään kannustamalla lasta havaitsemaan kuviot, symmetriat tai rakenteet leikkiessään. Lapsi alkaa ymmärtää, kuinka asiat toimivat, ja hänellä on yksi parhaimmista kokemuksista leikkimällä heidän kanssaan.

 • Hienot motoriset taidot: Tämä lelu edistää lapsen kosketus- ja tartuntatajua ja edistää hänen taidokkuuttaan. Lapset saavat tunteen hienoista liikkeistä ja omasta kädestään. Kokeilemalla asioita, tutkimalla esineitä ja havaitsemalla kaikki aistit, se auttaa lasta kehittämään aistejaan pitkällä tähtäimellä.

 • Tunnista muodot: pelaamalla eri muodoilla ja hahmoilla, lapsi muodon ymmärtämistä edistetään ja samalla parannetaan lapsen avaruudellista mielikuvitusta ja hienoja motorisia taitoja.

 • Käsien ja silmien koordinaatio: Tämä lelu edistää etenkin käden ja silmän koordinaatiota ja auttaa kehittämään lapsen motoriset taidot ja vartalon tietoisuus pitkällä aikavälillä. Leikkisästi se oppii käyttämään käsiään ja sormea ??taitavammin.

 • Luovuus ja mielikuvitus: Lapsilla on kukkiva mielikuvitus. Pelaamalla he saavat uusia mahdollisuuksia elää luovuutensa ja antaa mielikuvituksensa vapautua. Ideoidensa ja mielikuvituksensa ansiosta lapset suunnittelevat leikkisästi maailmaa leikkisästi.

 • Ongelmien ratkaiseminen: Haastavien haasteiden vastaaminen leikkiin auttaa lapsia käsittelemään ongelmia. Jopa arkielämässä ongelmien ratkaisemisesta tulee heille lasten leikkiä. Näiden haasteiden hallitseminen lisää itseluottamusta ja edistää oppimisprosessia.

 • Rakenna itseluottamusta: Laajentamalla ideoitaan lapset kehittävät itsetunnon tunnetta. Pelatessaan he asettavat itselleen tehtävät ja haasteet. Jokaisen haasteen hallinnan myötä itseluottamus vahvistuu. He oppivat kommunikoimaan muiden kanssa ja vahvistamaan sosiaalisia taitojaan.

 • Sosiaalinen osaaminen: Kokemusten ja uuden tiedon jakaminen muiden kanssa on erityisen tärkeää lasten kehitykselle. Lapset oppivat ratkaisemaan konfliktit leikillä ja parantamaan sanallista kommunikaatiotaan. He käsittelevät päivittäisiä havaintoja ja rooleja ja parantavat sosiaalisia taitojaan.

 • Stimuloi käsityksiä: Aktivoimalla erilaisia ??aisteja lapset voivat vahvistaa käsityksiään hyvin varhaisessa iässä. Tämä puolestaan ??varmistaa utelias lapset, jotka ovat tarkkaavaisia ??uusiin haasteisiin.

 • Tunnista numerot: Numeroiden oppiminen on lapsen leikkiä tämän lelun kanssa. Numeroiden varhainen käsittely auttaa lapsia saavuttamaan suuren oppimismenestyksen leikillä.


Tuotetiedot:
 • mitat : 19 x 23,5 x 20,5 cm
 • Paino: 1,15 kg
 • Materiaali: Puu
 • Ikä: 12 kuukaudesta alkaen
arvostus
Älä koskaan anna lapsen leikkiä tämän esineen kanssa ilman valvontaa.

puhdistusohjeet
Käytä mietoa saippuaa ja vettä yhdessä. kostealla liinalla lelun puhdistamiseen. Ikkunanpuhdistusaineet tai maidon pesu naarmuta pintaa ja vahingoittavat lelua.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Ever Earthin arktinen moottorisilmukka
27,00 €