🌷 Naistenpäivän kampanja 🌷
🌷 Naistenpäivän kampanja 🌷
10% etukoodi:
NAIPA1898
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Ever Earth 7 Ensimmäinen iso aktiivisuuskuutio (pastelli)
toistaiseksi loppuunmyyty

Ever Earth 7 Ensimmäinen iso aktiivisuuskuutio (pastelli)


Hinta
53,23 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A281286

EAN: 6923619437729

Ever Earth 7 Ensimmäinen iso aktiivisuuskuutio (pastelli)
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Activity Cube tarjoaa lapsellesi lukemattomia pelivaihtoehtoja. Samaan aikaan lapset voivat käyttää tätä monitoimikuuttoa vahvistaakseen ja laajentaakseen kykyjään monilla alueilla. Puinen lelu on varustettu useilla moottorisilmukoilla, värikkäällä eläinpelissä, oppimiskellolla, lajittelupalikoilla ja paljon muuta. Pelikuutio kouluttaa lapsesi motoriset taidot ja käden-silmän koordinaation sekä värien ymmärtämisen. Monet liikkuvat puupalikat vahvistavat myös lapsesi kuulokäsitystä.

Tämä tuote kouluttaa seuraavat lasten oppimiskentät:

 • Ajattelukyky: Lapsen looginen ajattelu Lapsia edistetään rohkaisemalla lapsia löytämään malleja, symmetrioita tai rakenteita leikkiessään. Lapsi alkaa ymmärtää, kuinka asiat toimivat, ja hänellä on yksi parhaimmista kokemuksista leikkimällä heidän kanssaan.

 • Hienot motoriset taidot: Tämä lelu edistää lapsen kosketus- ja tartuntatajua ja lisää hänen taidokkuutta. Lapset saavat tunteen hienoista liikkeistä ja omasta kädestään. Kokeilemalla asioita, tutkimalla esineitä ja havaitsemalla kaikki aistit, se auttaa lasta kehittämään aistejaan pitkällä tähtäimellä.

 • Tunnista muodot: pelaamalla eri muodoilla ja hahmoilla, lapsi muodon ymmärtämistä edistetään ja samalla parannetaan lapsen avaruudellista mielikuvitusta ja hienoja motorisia taitoja.

 • Käsien ja silmien koordinaatio: Tämä lelu edistää etenkin käden ja silmän koordinaatiota ja auttaa kehittämään lapsen motoriset taidot ja vartalon tietoisuus pitkällä aikavälillä. Leikkisästi se oppii käyttämään käsiään ja sormea ??taitavammin.

 • Luovuus ja mielikuvitus: Lapsilla on kukkiva mielikuvitus. Pelaamalla he saavat uusia mahdollisuuksia elää luovuutensa ja antaa mielikuvituksensa vapautua. Ideoidensa ja mielikuvituksensa ansiosta lapset suunnittelevat leikkisästi maailmaa leikkisästi.

 • Ongelmien ratkaiseminen: Haastavien haasteiden vastaaminen leikkiin auttaa lapsia käsittelemään ongelmia. Jopa arkielämässä ongelmien ratkaisemisesta tulee heille lasten leikkiä. Näiden haasteiden hallitseminen lisää itseluottamusta ja edistää oppimisprosessia.

 • Rakenna itseluottamusta: Laajentamalla ideoitaan lapset kehittävät itsetunnon tunnetta. Pelatessaan he asettavat itselleen tehtävät ja haasteet. Jokaisen haasteen hallinnan myötä heidän itseluottamuksensa vahvistuu. He oppivat kommunikoimaan muiden kanssa ja vahvistamaan sosiaalisia taitojaan.

 • Sosiaalinen osaaminen: Kokemusten ja uuden tiedon jakaminen muiden kanssa on erityisen tärkeää lasten kehitykselle. Lapset oppivat ratkaisemaan konfliktit leikillä ja parantamaan sanallista kommunikaatiotaan. He käsittelevät päivittäisiä havaintoja ja rooleja ja parantavat sosiaalisia taitojaan.

 • Stimuloi käsityksiä: Aktivoimalla erilaisia ??aisteja lapset voivat vahvistaa käsityksiään hyvin varhaisessa iässä. Tämä puolestaan ??varmistaa utelias lapset, jotka ovat tarkkaavaisia ??uusiin haasteisiin.

 • Tunnista numerot: Numeroiden oppiminen on lapsen leikkiä tämän lelun kanssa. Numeroiden varhainen käsittely auttaa lapsia saavuttamaan suuren oppimismenestyksen leikillä.


Tiedot:
 • Materiaali: Pyökki
 • mitat: 20 x 20 x 20 cm
 • Ikä: 18 kuukaudesta alkaen
arvostus
Älä koskaan anna lapsi leikkii vartioimatta tätä tuotetta.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme