Ecoiffier keittiövälinesetti 100 % Chef, sis. kuivumistelineen

Ecoiffier keittiövälinesetti 100 % Chef, sis. kuivumistelineen


Hinta
11,50 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A271731

EAN: 3280250009085

Ecoiffier keittiövälinesetti 100 % Chef, sis. kuivumistelineen
Värikkäällä setillä lapset voivat osallistua tiskaamiseen. Lapset voivat tehdä ruokaa ja kutsua neljä vierasta syömään. Settiin kuuluu 4 lautasta ja mukia sekä veitset ja haarukat. Kattila ja kannu. Ja mitä tehdään, kun ruokailuhetki on ohitse? Tietenkin tiskataan! Setissä ei ole teräviä reunoja, sopii 18 kk:sta lähtien

Lisätietoja:
  • Sisältö: 4 lautasta, 4 kuppia, 4 mukia, 4 haarukkaa, 4 veistä, 1 kattila, 1 kannu
  • Mitat: 29,5 x 29 x 8,5 cm
  • Ikäsuositus: alk. 1,5 v.


Tietoa Ecoiffierin tuotteista:
Tuotteet ovat värikkäitä, edullisia ja yksityiskohtaisia ja sopivat 1-6-vuotiaille lapsille. Ecoiffierin motto: Leikin lomassa oppimista ja maailman tutkimista. Lelut auttavat lasten motoriikan kehittymisessä ja avaruudellisessa hahmotuskyvyssä.

Roolileikit ovat avainasemassa lasten kehityksessä. Arkipäiväisiä tilanteita matkimalla lapsi kehittää sosiaalisia taitojaan. Kaikki Ecoiffierin tuotteet tehdään Ranskassa kierrätysmateriaaleista.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

Ecoiffier keittiövälinesetti 100 % Chef, sis. kuivumistelineen
11,50 €