DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainen
-16%

DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainenovh¹
449,90 €
Hinta
377,97 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
71,93 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A264164

EAN: 4897055668561

DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainen
Turvakaukalosta lastenvaunuiksi sekunneissa. Seuraavan sukupolven turvakaukalo

Doona on ensimmäinen turvakaukalo autoihin, joka palvelee samanaikaisesti pieninä lastenvaunuina. Kun nouset autosta hetkeksi, ei sinun tarvitse lastata lastasi hankalasti uudelleen, vaan pelkästään asettaa turvakaukalo kerran maahan ja avata runko. Lapsen ei tarvitse tulla pois turvakaukalosta, jonka hän kokee turvalliseksi. Hänellä on vanhempiinsa aina katsekontakti. Tämä säästää sekä vanhemmat että lapset stressiltä. Näin rentouttavaa ulkoilu tai ruokakauppaan meneminen ei ole ennen ollut!

Uusi mallisto esittelee uusia kuoseja kuudella eloisalla ja muodikkaalla värillä, uuden sisätekstiilin kokomustana ja tyylikkään, hiilenvärisen alumiinirungon. Tämä mallisto on oivallinen trendikkäille perheille.

Tuotetiedot:
  • Korkeimmat turvallisuus- ja laatustandardit
  • Yhdistettävissä Doona Isofix-järjestelmään turvallista kiinnittämistä varten
  • 100 % lapsiturvallinen: Testatut ja turvalliset materiaalit:
Turvallisuusvelvoite
Turvall suus ei ole Doonalle vain laajempi näkökulma, vaan se on heidän pääperiaate. Doonan tuotteet on suunnattu lapsille ja vanhemmille, jonka vuoksi niiden täytyy olla korkeimmalla turvallisuusstandardin tasolla. Jokainen Doonan projekti kulkee tiukkojen sisäisten ja ulkoisten testien läpi varmistaakseen turvallisuuden.

Sivutörmäyssuoja
Doonan ainutlaatuinen tuplaseinä-rakenne mahdollistaa renkaiden taittamisen ja tuottaa lisäturvaa. Kaksi kerrosta on valmistettu stabiilista, törmäysvoimia imevästä muovista sisältäen EPS kerroksia, vaahtomuovia ja tekstiilejä. Nämä ominaisuudet tarjoavat vahvistetun sivutörmäyssuojan. Onnettomuuden sattuessa lapsesi on hyvin suojattuna.

Selkätörmäyssuoja
Toisin kuin tyypilliset turvakaukalot, mahdollistaa Doonan yksinkertainen rakenne asettamaan kantokahvan takapenkkiä vasten ja täten turvakaukalo tarjoaa selkätörmäyssuojan. Onnettomuuden sattuessa tämä suoja imee törmäyvoimia ja sen ansiosta turvakaukalo ei pääse iskeymään takapenkin selkänojaan.

Virhevarmat mekanismit
Kaksi yleisimmistä vammojen aiheuttajista, jotka ovat yhteydessä turvaistuimiin ja lastenvaunuihin, ovat virheellinen käyttö tai asennus. Tästä tietoisena Doonan Design- ja Insinööritiimit kehittivät virhevarmoja mekanismeja estääkseen virheellistä käyttöä ja taatakseen turvakaukalon turvallisen käytön.

Lapsiystävälliset mekanismit
Kaikki materiaalit on testattu huolellisesti ja hyväksytysti tiukoilla euroopan normeilla ja "Reach:n" SVHC-Testillä (Substances of Very High Concern ). Kaikki materiaalit ovat ovat vapaita vaarallisista kemikaaleista ja niiden kestokyky sekä laatu on testattu taatakseen tuotteen turvallista ja jatkuvaa käyttöä.

EU ja US lentokonelupa
Doona on testattu ja sillä on pääsy lentoliikenteeseen sekä Yhdysvaltoihin että Eurooppaan.

Normit ja sertifioinnit
Lasten tuotteet on testattu tiukkojen turvallisuusstandardien mukaan. Tämä käsittää erityisesti turvaistuimet ja lastenvaunut, joissa lapsen täytyy olla suojattuna kuljetuksen aikana. Turvakaukalon ainutlaatuisen hybridintapaisen toiminnallisuuden vuoksi, on Doona testattu ja sertifioitu sekä turvakaukalona että lastenvaunuina. Täten Doona on ainoa tuote, jonka laatu- ja turvallisuusstandardit täyttävät molemmat eurooppalaiset normit.

Tekniset tiedot:
  • Soveltuvuus: Turvakaukalo selkä menosuuntaan
  • Ryhmä: 0+
  • Paino: 0 - 13 kg
  • Paino: 7 kg
  • Turvakaukalon mitat: 44 x 60 x 66 cm
  • Lastenvaunujen mitat: 99 x 82 cm

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
35,90 €
Hinta
6,63 €
Hinta
149,90 €
Hinta
24,90 €
Hinta
23,55 €
Hinta
85,41 €
Hinta
39,90 €
Hinta
24,90 €
Hinta
54,80 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainen
5
294 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 267
 
4 tähteä
| 25
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainen
DOONA Turvakaukalo, täysin integroidulla rungolla 2 in 1, Flame Red/ Punainen
ovh¹ 449,90 €
377,97 €