CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
Vaihtoehdot:
  • CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
  • CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, mallisto 2014, Rumba Red
  • CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Blue Moon
  • CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray Rabbit

330,00 €
Hinta
267,98 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
62,02 €-19%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A038714

EAN: 4250183709627

CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix

TURVALLISUUTTA TUPLAPAKKAUKSESSA

Pallas-fix turvaistuin on palkittu huipputuloksilla sekä Euroopan kuluttajaviranomaisten, Saksan Autoliiton ADAC ja riippumattoman testausinstituutin Stiftung Warentest järjestämissä törmäystesteissä (11/2011).

KAKSI ISTUINTA YHDESSÄ

CYBEX Pallas-fix turvaistuinta voidaan käyttää n. 11-vuoden ikään saakka, Ryhmässä I turvaistuimessa on vallankumouksellinen, säädettävä etusuojatyyny, joka muistuttaa ilmatoimista turvatyynyä. Törmäysvoimat on suunnattu etusuojatyynyn ylitse ja se vähentää niitä voimia absorvoivilla materiaaleillaan. Lapsille n. 3-vuoden iästä helppo muuntaminen tekee siitä palkitun ryhmien II/III turvavyöistuimen CYBEX Solution X-fix. Helppo muunnostyö vaihtaa turvaistuimen palkituksi ryhmien 2/3 Solution X2 turvavyöistuimeksi. ISOFIX-kiinnitys tarjoaa lisää turvallisuutta ja vakautta molemmissa painoryhmissä. Istuin on käytettävissä myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX-kiinnikkeitä.

SÄÄDETTÄVÄ ETUSUOJATYYNY

Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (patentti hettu). Rasitukset etutörmäyksessä jakautuvat etusuojatyynyn ylitse ja iskujavaimentavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia. Tämä järjestelmä muistuttaa ilmatoimista turvatyynyä ja auttaa merkittävästi vähentämään rasituksia kolaritilanteessa. Valjaat eivät vahingoita lasta ja kuitenkin samaan aikaan lapsen arat pää, niska ja hartiat sekä sisäelimet on suojattu. Uudelleen muotoiltu etusuojatyyny (patentti haettu) asettuu erittäin mukavasti lapsen vartalolle ja antaa lisäksi enemmän liikkumatilaa ylävartalolle samoin kuin parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteiseen 5-pistevaljasratkaisuun.

ISOFIX-KIINNITYS - enemmän turvallisuutta ja tukevuutta

ISOFIX kiinnitysjärjestelmä antaa lisää turvallisuutta sekä tukevuutta ja helpon yksitoimikiinnityksen. Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

PATENTOITU 3-ASENTOINEN SYVYYSSÄÄDETTÄVÄ PÄÄNTUKI

3-asentoinen syvyyssäädettävä pääntuki estää lapsen päätä vaipumasta rinnalle hänen nukkuessaan. CYBEXin patentoima 3-asentoinen syvyyyssäädettävä pääntuki takaa parhaan suojauksen sivukolareissa. Tämä vallankumouksellinen tekniikka kääntää lapsen pään kevyesti taaksepäin ja estää päätä vaipumasta rinnalle lapsen nukahtaessa istuimeen. Sivukolareissa lapsen arka pää pysyy istuimen suoja-alueella, saaden parhaan suojauksen, Edelleen patentoimamme 3-asentoinen pääntuki tarjoaa mukavamman lepoasennon turvallisen ja rauhallisen matkan aikana.

Ominaisuuksia:
• 3-asentoinen syvyyssäädettävä pääntuki
• 11-asentoinen korkeussäädettävä päänsuoja
• Säädettävä selkänoja
• Ryhmässä 1 mukava lepoasento
• Kevyt ja siten helppo siirtää ajoneuvosta toiseen
• Mitat: 45,5cm x 47cm x 72 - 89 cm
• Paino: 11 kg
• Päällinen konepestävä 30°C

Tarkista istuimen sopivuus autoosi täältä: CYBEX Tyyppilista

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex SILVER

Cybex Silver – Turvallisuus ja laatu

Turvaistuimen valinnassa tärkein kriteeri on turvallisuus. Cybex-turvaistuimissa on tehokkaasti suojaavat sivuturvatyynyt, jotka imevät törmäysvoimaa turvatyynyn tavoin. Lisäksi kaikissa turvaistuimissa on yksilöllisesti säädettävä pääntuki, joka vähentää pään liikkumista matkustettaessa ja mahdollisen törmäyksen sattuessa. Turvaistuinten lisäksi Cybexin valikoimaan kuuluu laadukkaita lastenvaunuja ja –rattaita sekä kantoreppuja.

Arvostelut

Tuotearvostelu - CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
Tuotearvostelujen keskiarvo:
20 arvostelua
 
9
 
10
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
Näytä kaikki asiakasarvostelut

Suosituimmat tuotteemme

CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Pure Black
330,00 €
267,98 €