CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray RabbitCYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray Rabbit
  • CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Blue Moon

330,00 €
Hinta
209,00 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
121,00 €-37%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-8 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A085351

EAN: 4250183794906

CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray Rabbit
CYBEX Pallas-Fix Turvaistuin


KAKSINKERTAISTA TURVALLISUUTTA
Ryhmän I turvatyynyllinen CYBEX Pallas-fix tarjoaa parempaa turvallisuutta perinteisiin 5-pistevaljaisiin istuimiin verrattuna. Lastenistuimessa on säädettävä etusuojatyyny, joka muistuttaa ilmalla täyttyvää turvatyynyä. Pienillä muunnoksilla ryhmän I istuin muuntuu ryhmän II/III CYBEX Solutin X-fit -istuimeksi.

2 ISTUINTA YHDESSÄ
Muutamalla yksinkertaisella säädöllä ryhmän I Cybex Pallas-fix istuin muuntuu ryhmän II/III CYBEX Solution X-fix -istuimeksi. Tarjoamalla 2 istuinta yhdessä Pallas-fix tarjoaa pitkän, noin 11 vuoden käyttöiän.

SÄÄDETTÄVÄ ETUSUOJATYYNY
Säädettävä etusuojatyyny (patentti hettu) vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan. Törmäyksessä suojatyyny suojaa ylävartaloa kuten ilmalla täyttyvä ilmatyyny: törmäyksen rasitukset jakautuvat etusuojatyynyn ylitse ja iskuja vaimentavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimaa. Valjaat eivät vahingoita lasta ja kuitenkin samaan aikaan lapsen arat pää, niska ja hartiat sekä sisäelimet on suojattu. Uudelleen muotoiltu etusuojatyyny asettuu erittäin mukavasti lapsen vartalolle ja antaa lisäksi enemmän liikkumatilaa ylävartalolle samoin kuin paremman suojan erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteiseen 5-pistevaljasratkaisuun.

ISOFIX-KIINNITYS
Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton ISOFIX kiinnityslenkkeihin. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. ISOFIX-kiinnityksen etuina ovat parantunut turvallisuus sekä istuimen parempi vakaus. Istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX mahdollisuutta.

3-ASENTOINEN SYVYYSSÄÄDETTÄVÄ PÄÄNTUKI
CYBEXin patentoima 3-asentoinen syvyyyssäädettävä pääntuki takaa parhaan suojauksen sivukolareissa. Tämä tekniikka kääntää lapsen pään kevyesti taaksepäin ja estää päätä vaipumasta rinnalle lapsen nukahtaessa istuimeen. Sivukolareissa lapsen pää pysyy istuimen suoja-alueella, saaden parhaan suojauksen. Edelleen patentoitu 3-asentoinen pääntuki tarjoaa mukavamman lepoasennon matkan aikana.

L.S.P. SYSTEM (Linear Side-impackt Protection System, lineaarinen sivuiskunsuoja)
L.S.P. System vaimentaa sivutörmäyksen energiaa erittäin varhaisessa vaiheessa ja suojaa lapsen arkaa pään, niskan ja hartioiden aluetta. Samaan aikaan törmäyksen aiheuttama vartalon kineettinen energia vaimenee ja pää on aktiivisesti suojattu turvallisessa asennossa.

Luonnollisesti Pallas-istuin sisältää myös muut tunnetut CYBEX Solution X -istuimien ominaisuudet:
• 11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki
• Kallistuva selkänoja
• Helposti siirrettävissä ajoneuvosta toiseen
• Istuinsäätö

Mitat:
455 x 470 x 720-890 mm
Paino: 11 kg / 24,2 lbs

Päällinen konepestävä 30°

Sopiiko malli autoosi? Tarkita linkistä turvaistuimen soveltuvuus eri ajoneuvoihin: Cybex Typpilista

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex SILVER

Cybex Silver – Turvallisuus ja laatu

Turvaistuimen valinnassa tärkein kriteeri on turvallisuus. Cybex-turvaistuimissa on tehokkaasti suojaavat sivuturvatyynyt, jotka imevät törmäysvoimaa turvatyynyn tavoin. Lisäksi kaikissa turvaistuimissa on yksilöllisesti säädettävä pääntuki, joka vähentää pään liikkumista matkustettaessa ja mahdollisen törmäyksen sattuessa. Turvaistuinten lisäksi Cybexin valikoimaan kuuluu laadukkaita lastenvaunuja ja –rattaita sekä kantoreppuja.

Arvostelut

Tuotearvostelu - CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray Rabbit
Tuotearvostelujen keskiarvo: 16 arvostelua
 
6
 
9
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
Näytä kaikki asiakasarvostelut

Suosituimmat tuotteemme

CYBEX Turvaistuin Pallas-Fix, Gray Rabbit
330,00 €
209,00 €