CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Mars Red

CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Mars Red

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 4-10 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • Vielä 3 kpl saatavilla!
  • CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Pure Black

284,90 €
205,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
säästä nyt 79,90 €

Tuotekuvaus

Tuotenro: A150124

CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Mars Red
Ryhmä 1, 9–18 kg, 9 kk - 4 v.

Cybexin insinöörit ovat työstäneet kauan ratkaisua, jonka avulla saavutetaan yhä parempi turvallisuus ryhmän I kasvot menosuuntaan käytettävissä turvaistuimissa. Tulos on Juno 2-fix -turvaistuin. Istuimessa on syvyyssuunnassa säädettävä turvatyyny, joka voidaan mukauttaa lapsen kokoa vastaavaksi. Turvaistuimen ominaisuuksiin kuuluvat myös lineaarinen sivutörmäyssuoja ja Isofix-kiinnikkeet. Matkustusmukavuudesta huolehtivat säädettävä pääntuki, istuinasennon säätömahdollisuus ja ilmankiertojärjestelmä.

SÄÄDETTÄVÄ ETUSUOJATYYNY
Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen riskiä sitomatta lasta istuimen selkänojaan (patentti hettu). Etusuojayyny jakaa iskuvoiman laajalle alueelle ja vaimentaa iskua. Turvatyyny muistuttaa auton turvatyynyä, ja se vähentää onnettomuudessa syntyviä iskuvoimia huomattavasti. Istuimessa ei ole lasta törmäyksessä vahingoittavia turvavöitä, ja lapsen herkkä pää ja niska-hartiaseutu ja sisäelimet ovat suojassa.

LINEAARINEN SIVUTÖRMÄYSSUOJA (L.S.P. SYSTEM PLUS)
Yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus) vaimentaa törmäysenergiaa jo kolaritilanteen varhaisessa vaiheessa. Sen ansiosta sivutörmäyksen synnyttämät voimat pienenevät järjestelmällisesti ketjureaktiona sivusuojien ja hartia- ja päänsuojien kautta. Myös onnettomuustilanteen synnyttämä vartalon kineettinen energia vähenee jo hyvin aikaisessa vaiheessa, ja pää ohjautuu turvalliseen asentoon. L.S.P.-järjestelmä pitää erityisesti pään ja olkapäät turvavyöistuimen turva-alueen sisäpuolella.

ISOFIX-KIINNITYS
Isofix-kiinnitysjärjestelmä tuo istuimeen lisää turvallisuutta sekä tukevuutta. Istuimen kiinnikkeet yksinkertaisesti napsautetaan kiinni auton Isofix-kiinnityspisteisiin.

Lisätoimintoja:
• 8 eri korkeuteen säädettävä pääntuki
• säädettävä selkänoja
• ilmankiertojärjestelmä
• kevyt: helppo vaihtaa ajoneuvosta toiseen

TUOTETIEDOT:
• Mitat: pituus 400 mm x leveys 550 mm x korkeus 610–660 mm
• Paino: 6,7 kg
• Irrotettava päällinen voidaan pestä 30 asteessa
• Päällinen: 100 % polyesteri, pehmuste: 100 % polyuretaani 100 % polyesteri
• Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa


Huomio:Juno 2-fix -turvaistuin on kiinnitettävä auton Isofix-kiinnikkeisiin!
Sopiiko tämä turvaistuin autoosi? Tarkista, onko ajoneuvosi tässä listassa: Cybex tyyppiluettelo

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex SILVER

Cybex Silver – Turvallisuus ja laatu

Turvaistuimen valinnassa tärkein kriteeri on turvallisuus. Cybex-turvaistuimissa on tehokkaasti suojaavat sivuturvatyynyt, jotka imevät törmäysvoimaa turvatyynyn tavoin. Lisäksi kaikissa turvaistuimissa on yksilöllisesti säädettävä pääntuki, joka vähentää pään liikkumista matkustettaessa ja mahdollisen törmäyksen sattuessa. Turvaistuinten lisäksi Cybexin valikoimaan kuuluu laadukkaita lastenvaunuja ja –rattaita sekä kantoreppuja.

Arvostelut

Tuotearvostelu - CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Mars Red
Tuotearvostelujen keskiarvo: 4 arvostelua
 
2
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
CYBEX Turvaistuin Juno 2-fix, Mars Red
284,90 €
205,00 €