CYBEX SILVER Turvaistuin Solution X2-Fix, Scuderia Ferrari Victory Black

CYBEX SILVER Turvaistuin Solution X2-Fix, Scuderia Ferrari Victory Black


  • CYBEX SILVER Turvaistuin Solution X2-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red

Hinta
240,80 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A249988

CYBEX SILVER Turvaistuin Solution X2-Fix, Scuderia Ferrari Victory Black
Ryhmä 2/3, 15-36 kg, n. 3-12 -c.

Solution turvaistuin malliston tärkein turvallisuuselementti on patentoitu, säädettävä pääntuki. Se estää tehokkaasti lapsen pään vaipumisen rinnalle hänen nukahtaessaan. Turvavyöistuin sisältää myös lisätyt sivutörmäyssuojat, jotka toimivat kuten sivuairbagit vähentämällä tehokkaasti sivukolareissä syntyvää energiaa. ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä lisää edelleen istuimen tukevuutta ja turvallisuutta. Istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole ISOFIX-kiinnikkeitä.

3-asentoinen syvyyssäädettävä pääntuki (patentoitu)
CYBEXin patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki varmistaa parhaan turvallisuuden sivutörmäyksissä.
Tämä vallankumouksellinen tekniikka kääntää lapsen pään kevyesti taaksepäin ja estää päätä vaipumasta rinnalle lapsen nukahtaessa istuimeen. Sivutörmäyksissä lapsen arka pää pysyy sivusuojien turva-alueen sisäpuolella ja saa parhaan suojauksen. Edelleen tämä mahdollistaa miellyttävän nukkumisasennon sekä rauhallisen matkanteon.

Lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus)
Yksilöllisesti säädettävä sivutörmäyssuoja (L.S.P.Sysytem) vaimentaa törmäysenergiaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa.
Sen ansiosta sivutörmäyksen synnyttämät voimat pienenevät järjestelmällisesti ketjureaktiona sivusuojien ja hartia- ja päänsuojien kautta. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjataan turvalliseen asentoon. L.S.P.-järjestelmä pitää erityisesti pään ja olkapäät turvaistuimen turva-alueen sisäpuolella.

Isofix-kiinnitys - enemmän turvallisuutta ja tukevuutta
Isofix-kiinnitysjärjestelmä lisää turvallisuutta sekä kiinnitystukevuutta
ja siinä on helppo ''One-Click'' asennustapa. Kiinniketangot voidaan helposti työntää piiloon istuimen sisään. Näin istuinta voidaan käyttää myös autoissa, joissa ei ole Isofix-mahdollisuutta.

Muita ominaisuuksia:
  • 11 eri korkeuteen säädettävissä oleva päätuki: kasvaa lapsen mukana
  • Säädettävissä oleva selkänoja
  • Mukavat istuintyynyt
Tuotetietoja:
  • Mitat (pituus / leveys / korkeus): 450 x 555 x 660 - 820 mm
  • Paino: 7 kg
  • Päällinen pestävissä, 30 °C
  • Päällinen: 100 % polyesteri; pehmuste: 100 % polyuretaani
  • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex SILVER

Cybex Silver – Turvallisuus ja laatu

Turvaistuimen valinnassa tärkein kriteeri on turvallisuus. Cybex-turvaistuimissa on tehokkaasti suojaavat sivuturvatyynyt, jotka imevät törmäysvoimaa turvatyynyn tavoin. Lisäksi kaikissa turvaistuimissa on yksilöllisesti säädettävä pääntuki, joka vähentää pään liikkumista matkustettaessa ja mahdollisen törmäyksen sattuessa. Turvaistuinten lisäksi Cybexin valikoimaan kuuluu laadukkaita lastenvaunuja ja –rattaita sekä kantoreppuja.

Suosituimmat tuotteemme

CYBEX SILVER Turvaistuin Solution X2-Fix, Scuderia Ferrari Victory Black
240,80 €
Suositut merkit