Extra alennus vaatteista!
Extra alennus vaatteista!
Vain tänään:
30% Appi | 25% Netti
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size Scuderia Ferrari sisältää Sensorsafe-klipsin, Victory Black
toistaiseksi loppuunmyyty

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size Scuderia Ferrari sisältää Sensorsafe-klipsin, Victory Black


Vaihtoehdot:

Hinta
319,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A278077

EAN: 4058511752792

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size Scuderia Ferrari sisältää Sensorsafe-klipsin, Victory Black
Syntymästä 13 kg painoon saakka (n. 45 cm - 87 cm)

SensorSafe
Sensorsafe tuo lisäturvaa. SensorSafe yhdistää älykkään teknologian ja älykkään designin, mikä varmistaa, että lapsen turvallisuus ja terveys on aina etusijalla. SensorSafe on saatavilla tiettyihin Cybexin Platinum ja Gold -sarjojen i-Size -turvaistuimiin. SensorSafe-klipsi kiinnitetään turvaistuimen valjaisiin. Klipsi hälyttää, jos esimerkiksi lapsi saa avattua klipsin, autossa on liian kuuma tai kylmä, jos lapsi on jätetty yksin autoon tai jos lapsi on istunut liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothilla älypuhelimeen, johon on saatavilla helppokäyttöinen sovellus. Sovelluksessa on saatavilla paljon muutakin tietoa, kuten turvaistuimen asennusohjeet ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

SensorSafe ominaisuudet
Turvaa valjaat
Lapsi pysyy koko ajan turvallisesti istuimessa. SensorSafe-klipsi estää lasta pujottelemasta pois valjaista. Jos lapsi avaa klipsin, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Lämpötilavaroitus
Huolehtii siitä, että lapsi matkustaa aina mukavassa lämpötilassa. SensorSafe-klipsi mittaa auton lämpötilaa ja huolehtii, ettei auton sisälämpötila pääse liian kuumaksi tai kylmäksi. Jos auton sisälämpötila pääsee liian kylmäksi tai kuumaksi, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Huolehtii, että lapsi on aikuisen valvonnassa. Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe lähettää muistutuksen siihen yhdistettyyn älypuhelimeen. Halutessa SensorSafe voi lähettää hätäyhteyshenkilöille tiedon auton sijainnista.

Tarkistuslista asennusta varten
Lisää lapsen turvallisuutta ja varmistaa, että turvaistuin on asennettu oikein. Helposti ymmärrettävä tarkistuslista ohjaa ensimmäisen asennuksen alusta loppuun. Tarkistuslista muistuttaa myös säännöllisin väliajoin varmistamaan, että istuin on säädetty lapsen kokoon sopivaksi.

Taukohälytin
Hälyttää, kun klipsi on ollut kiinni liian pitkään. Näin varmistetaan, ettei lapsi istu autossa liian kauaa.

Aton M i-Size on varustettu uusimmalla turvallisuusteknologialla. Yhdessä Base M -jalustan kanssa turvakaukalo täyttää i-Size -normin vaatimukset. Lapsi matkustaa turvakaukalossa selkä menosuuntaan aina noin 15 kk:n ikään saakka. Turvakaukalo soveltuu noin 45 - 87 cm pituisille lapsille (enimmäispaino 13 kg).

Kevyt Aton M i-Size tarjoaa irroitettavan istuinpäällisensä ansiosta vastasyntyneille mahdollisimman tasaisen ja loivan makuuasennon. Yhdessä L.S.P. sivutörmäyssuojien ja törmäysenergiaa vaimentavan kuoren kanssa uusi turvallisuuskonsepti suojaa lasta. Korkeussäädettävä pääntuki, pehmeät valjaiden pehmusteet ja XXL aurinkokuomu varmistavat mukavan matkustamisen.

Cybex Modular System
Tämä moduulisysteemi täyttää useat tarpeet ja vaatimukset. Atom M i-Size -turvakaukalo ja Sirona M2 i-Size -turvaistuin sopivat molemmat yhteen Base M -jalustan kanssa. Näin lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti selkä menosuuntaan, aina syntymästä noin neljään ikävuoteen saakka.

11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki
11-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki mahdollistaa istuimen kasvun lapsen mukana sekä erittäin pitkän käyttöiän. Pää- ja hartiasuojat liikkuvat lapsen tilantarpeen vaatimusten mukaan.

Sivutörmäyssuoja Linear Side Impact Protection System (L.S.P. System)
Linear Side-Impact-Protection-System (L.S.P.System) vähentää järjestelmällisesti sivutörmäyksen aiheuttamia voimia lineaarisesti muodostuvien reaktioiden sarjoissa sekä hartia- että päänsuojassa. Samaan aikaan kolarin lapsen vartalolle aiheuttamaa kineettistä energiaa vaimennetaan oikealla tavalla sekä lapsen pää ohjataan turvalliseen asentoon. L.S.P.-järjestelmä pitää erityisesti pään ja olkapäät turvaistuimen turva-alueen sisäpuolella.

Irrotettava istuimenpienennin vastasyntyneille
Takaa vastasyntyneille mahdollisimman tasaisen makuuasennon.

Travel system
Yhteensopiva Cybexin, gb:n ja useiden muiden valmistajien rattaiden kanssa.

Ominaisuuksia:
  • Integroitu XXL aurinkokuomu: UPF50+ -suoja
  • Törmäysenergiaa vaimentava kuori: vaimentaa kolarin voimia ja suojaa lasta
  • Erittäin leveät Y-valjaat: pehmeät valjaiden ja lukon pehmusteet
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
  • Paino: 4,2 kg
  • Päällinen on irrotettava ja konepestävä, hienopesu 30°C
  • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme