cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, anturiturvallinen Magnolia Pink

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, anturiturvallinen Magnolia PinkHinta
180,01 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A286246

EAN: 4058511822617

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, anturiturvallinen Magnolia Pink
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Syntymästä alkaen 45 cm - 87 cm (enintään 13 kg)

Anturi turvallinen
Huoli lopulta vähemmän, koska tiedät, että lapsi on turvallinen. Esittelyssä SensorSafe cybex yhdistää älykkään tekniikan ja älykkään suunnittelun, varmistaen, että lapsen turvallisuus ja terveys ovat aina etusijalla. Järjestelmä on saatavana valittuihin Platinum- ja Gold i-Size -istuimiin. Klipsi on kiinnitetty turvavyöjärjestelmään ja se antaa hälytyksen kriittisten tilanteiden estämiseksi - esimerkiksi jos lapsi avaa pidikkeen, jos se kuumenee tai on liian kylmä auton sisätiloissa, jos lapsi jätetään yksin autoon tai on istuimessa liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothin kautta kytkettyyn älypuhelinlaitteeseen ja vastaanotetaan käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa myös tietoja lastenistuimen asennuksesta, ohjevideoista, UKK: sta ja muusta.

Pääominaisuudet SensorSafe
Turvavyön järjestelmän turvallisuus
Pitää lapsen aina turvallisesti istuimella. SensorSafe-pidike estää lasta liukumasta pois vyöstä. Jos lapsi avaa pidikkeen, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään välittömästi työntöviesti.

Lämpötilan varoitus
Varmistaa, että lapsi matkustaa aina mukavassa lämpötilassa. SensorSafe Clip mittaa ympäristön lämpötilan autossa, jotta lapsi ei pääse liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Jos lämpötila auton sisällä on liian korkea tai liian matala, kytkettyyn matkapuhelimeen lähetetään työntöviesti.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Tee Varmista, että lapsi on aina valvonnassa. Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe Clip lähettää muistutukset suoraan kytkettyyn matkapuhelimeen. SensorSafe ilmoittaa haluttaessa myös hätäkontakteille auton sijainnin.

Asennuksen tarkistuslista
Lisää lasten turvallisuutta ja varmistaa, että tuote on asennettu oikein. Helposti ymmärrettävä turvallisuusluettelo ohjaa alustavaa asennusta perussovellusten, kuten LSP: n käytön ja Isofixin oikean käsittelyn, kautta. Tämä asennuksen tarkistuslista muistuttaa säännöllisesti myös siitä, että istuin on säädettävä lapsen kasvun mukaan.

Keskeytä hälytys
Varmista, että lapsi ei istu autossa. liian kauan. Jos SensorSafe-klipsi on suljettu epätavallisen pitkään, se lähettää hälytyssignaalin. Tämä estää lasta istumasta autossa liian kauan.

Aton M i-Size on varustettu uusimmalla turvatekniikalla. Yhdessä lisävarusteena saatavan M-tukiaseman kanssa vastasyntyneen kantolaite täyttää i-Size-standardin vaatimukset. Siinä määrätään muun muassa 15 kuukauden ikäisten lasten kuljetus taaksepäin. Aton M i-Kokoa voidaan käyttää vastasyntyneille ja vauvoille, joiden korkeus on 45 cm - 87 cm (enintään 13 kg).

Kevyt Aton M i-Size tarjoaa mataimman mahdollisen kulman vastasyntyneet ja ennenaikaiset vastasyntyneet vastasyntyneen vastasyntyneen insertin ansiosta. Hienostunut turvallisuuskonsepti suojaa vauvaa yhdessä LSP-järjestelmän ja energiaa imevän kuoren kanssa. Mukavuutta tarjoavat korkeussäädettävät niskatuet, pehmeät pehmustetut hihnat ja XXL-aurinkosuoja.

cybex-modulaarinen järjestelmä
Tämä modulaarinen järjestelmä täyttää kaikki vaatimukset. Aton M -vauvan kantolaukku i-Size ja Sirona M2 i-Size lastenistuin tarjoavat kaksi istuinta, jotka napsautuvat samaan jalustaan, Base M: ään. Tällä tavalla lapsesi voi matkustaa mukavasti, turvallisesti ja taaksepäin - alkaen syntymästä noin neljän vuoden ikään asti.

11-kertainen korkeuden säätö
11-kertainen korkeuden säätö varmistaa, että istuin kasvaa kanssasi ja sillä on erittäin pitkä käyttöikä. Pään ja hartioiden suojukset kasvavat lapsen henkilökohtaisten tilaa koskevien vaatimusten kanssa.

Lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä)
Harvinaisen kehityksen mukainen LSP-järjestelmä (Lineaarinen sivutörmäyssuojaus) järjestelmällisesti. vähentää sivuvaikutuksen painoa lineaarisessa ketjureaktiossa olka- ja päänsuojainten kautta. Samalla onnettomuudessa syntyvä kehon kineettinen energia imeytyy varhain ja pää johdetaan aktiivisesti turvalliseen asentoon. Erityisesti herkkä pää ja hartiat on suojattu lastenistuimen turvavyöhykkeellä suojallisesti LSP-järjestelmällä.

Irrotettava vastasyntyneen insertti
Mahdollisimman tasaisen ja ihanteellisen makuun saamiseksi kulma vastasyntyneille ja vauvoille

Matkajärjestelmä
Yhteensopiva cybexin ja gb: n rattaiden ja lastenvaunujen sekä valittujen muiden merkkien vaunujen kanssa.

Muut toiminnot:
  • Integroitu XXL-aurinkosuoja: USF50 + -suojaussuojalla
  • Energiaa absorboiva kuori: imee iskuvoimat ja sulkee vauvan suojallisesti
  • Lisä leveät Y-vyöt: Pehmeillä vyö- ja soljetyynyillä
Tekniset yksityiskohdat:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
  • Paino: 4,2 kg
  • Kansi irrotettava ja pestävä 30 ° C: n lämpötilassa kevyessä pesusyklissä.
  • Tämä tuote on kehitetty ja suunniteltu Saksassa

Lisätarvikkeita

Hinta
182,31 €
Hinta
18,99 €
Hinta
6,00 €
Hinta
19,70 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, anturiturvallinen Magnolia Pink
180,01 €