cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-kokoinen Magnolia Pink

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-kokoinen Magnolia Pink


Vaihtoehdot:
 • cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-kokoinen Magnolia Pink
 • CYBEX GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, Love Red-red
 • cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, Soho Grey
 • cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-Size, River Blue
 • +3

Hinta
193,60 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A280667

EAN: 4058511820156

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-kokoinen Magnolia Pink
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Syntymästä alkaen 45 cm - 87 cm (enint. 13 kg)

Aton M i-Size on varustettu viimeisimmällä turvatekniikalla. Yhdessä lisävarusteena saatavan Base M -tukikohdan kanssa, lastenkuljetusväline täyttää i-Size-standardin vaatimukset ja määrää muun muassa 15 kuukauden ikäisten lasten kuljetuksen taaksepäin. Aton M i-Size -sovellusta voidaan käyttää vastasyntyneille ja vauvoille, joiden koko on 45 cm - 87 cm (enintään 13 kg).

Kevyt Aton M i-Size tarjoaa matalimman mahdollisen kulman ansiosta sen irrotettavaan vastasyntyneen inserttiin vastasyntyneille ja ennenaikaisille vauvoille. Hienostunut turvallisuuskonsepti suojaa vauvaa yhdessä LSP-järjestelmän ja energiaa imevän kuoren kanssa. Mukavuutta tarjoavat korkeussäädettävät niskatuet, pehmeästi pehmustetut vyöt ja XXL-aurinkosuoja.

cybex-modulaarinen järjestelmä
Tämä modulaarinen järjestelmä täyttää kaikki vaatimukset. Aton M i-Size -istuin ja Sirona M2 i-Size -istuin tarjoavat kaksi istuinta, jotka voidaan napsauttaa paikoilleen samalle alustalle. Base M. Aton M on lastenistuin, jonka pohja on kaksi . Joten lapsesi ajaa mukavasti, turvallisesti ja taaksepäin - syntymästään noin neljään vuoteen.

11-kertainen korkeuden säätö
11-kertainen korkeuden säätö varmistaa, että istuin kasvaa lapsen kanssa ja sillä on erittäin pitkä käyttöikä. Pään ja hartioiden suojukset kasvavat lapsen henkilökohtaisen tilan vaatimusten kanssa.

Lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä)
Lineaarinen sivutörmäysjärjestelmä (LSP) vähentää systemaattisesti sivutörmäyksen voima lineaarisessa ketjureaktiossa olkapää- ja päänsuojainten kehityksen kautta. Samaan aikaan onnettomuudessa tapahtuva kehon kineettinen energia sieppataan varhaisessa vaiheessa ja pää ohjataan aktiivisesti turvalliseen asentoon. Erityisesti herkkä pää ja hartiat on suojattu LSP-järjestelmällä turvaistuimen turvavyöhykkeellä.

Irrotettava vastasyntyneen vuori
tasaisen ja ihanteellisen makuukulman saavuttamiseksi vastasyntyneet ja vauvat

matkajärjestelmä
Yhteensopiva cybex- ja gb-vaunujen ja lastenvaunujen sekä valittujen muiden tuotemerkkien kanssa.

Lisätoiminnot:
 • Integroitu XXL-aurinkokatos: USF50 + -suojaussuojalla
 • Energiaa absorboiva kuori: imee iskuvoimat ja sulkee vauvan suojaavalla tavalla
 • Erittäin leveät Y-vyöt: Pehmeillä vyö- ja soljetyynyillä
Tekniset yksityiskohdat
 • Mitat (pituus / leveys / korkeus): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
 • paino: 4,2 kg
 • kansi irrotettava ja pestävä 30 ° C: ssa lempeässä pesusyklissä
 • Tämä tuote oli kehitetty ja suunniteltu Saksassa.

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvakaukalo Aton M i-kokoinen Magnolia Pink
193,60 €