CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Indigo Blue

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Indigo Blue


 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Tropical Blue
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Premium Black
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Urban Black
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Manhattan Grey

459,90 €
Hinta
455,40 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A262138

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Indigo Blue
Sirona S i-Size selkä menosuuntaan turvaistuin
360° mukavuutta sinulle – optimoitua turvallisuutta lapsellesi

SensorSafe
SensorSafe yhdistää älykkään teknologian ja älykkään designin, mikä varmistaa, että lapsen turvallisuus ja terveys on aina etusijalla. SensorSafe on saatavilla tiettyihin Cybexin Platinum ja Gold -sarjojen i-Size -turvaistuimiin. SensorSafe-klipsi kiinnitetään turvaistuimen valjaisiin. Klipsi hälyttää, jos esimerkiksi lapsi saa avattua klipsin, autossa on liian kuuma tai kylmä, jos lapsi on jätetty yksin autoon tai jos lapsi on istunut liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothilla älypuhelimeen, johon on saatavilla helppokäyttöinen sovellus. Sovelluksessa on saatavilla paljon muutakin tietoa, kuten turvaistuimen asennusohjeet ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

SensorSafe ominaisuudet
Turvaa valjaat
Lapsi pysyy koko ajan turvallisesti istuimessa. SensorSafe-klipsi estää lasta pujottelemasta pois valjaista. Jos lapsi avaa klipsin, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Lämpötilavaroitus
Huolehtii siitä, että lapsi matkustaa aina mukavassa lämpötilassa. SensorSafe-klipsi mittaa auton lämpötilaa ja huolehtii, ettei auton sisälämpötila pääse liian kuumaksi tai kylmäksi. Jos auton sisälämpötila pääsee liian kylmäksi tai kuumaksi, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Huolehtii, että lapsi on aikuisen valvonnassa. Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe lähettää muistutuksen siihen yhdistettyyn älypuhelimeen. Halutessa SensorSafe voi lähettää hätäyhteyshenkilöille tiedon auton sijainnista.

Tarkistuslista asennusta varten
Lisää lapsen turvallisuutta ja varmistaa, että turvaistuin on asennettu oikein. Helposti ymmärrettävä tarkistuslista ohjaa ensimmäisen asennuksen alusta loppuun. Tarkistuslista muistuttaa myös säännöllisin väliajoin varmistamaan, että istuin on säädetty lapsen kokoon sopivaksi.

Taukohälytin
Pitää huolen ettei lapsi istu liian kauaa autossa. Jos SensorSafe-klipsi on kiinni epätavallisen pitkään, se lähettää siitä hälytyksen. Näin varmistetaan, ettei lapsi istu autossa liian kauaa.

CYBEX Sirona M2 i-Size turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.ikään). Uusi käytännöllinen muotoilu mahdollistaa isommallekin lapselle riittävät jalkatilan ja mukavan matkustamisen. Istuin ei vaadi kuitenkaan liikaa tilaa autossa ja siksi turvaistuinta voidaan käyttää myös pienemmissä autoissa. Lisäksi siinä on yhden käden kallistussäätö, joka antaa lisää mukavuutta päivittäisessä käytössä.

Säästää selkää:
Innovatiivinen yhden käden 360° kääntömekanismi sivuttainasennolla mahdollistaa helpon lapsen laiton ja poisoton istuimesta vähentäen samalla vanhempien selän rasitusta.
Koska se on turvallisin tapa kuljettaa lasta, Sirona S i-Size mahdollistaa turvallisen selkä menosuuntaan matkustamisen lapsille aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4 vuotta). Driving Direction Control (DDC) estää kasvot menosuuntaan kääntämisen ennen kuin lapsi on vähintään 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä. Sirona S i-Size tarjoaa myös enemmän turvallisuutta kasvot menosuuntaan matkustettaessa, kiitos Energy Reduction Technologyn. Se aktivoituu, kun törmäysvoimat saavuttavat määritellyn tason etutörmäyksessä. Pääntuki painuu alaspäin rajoittaen progressiivisesti lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä ja lukkiutuu sitten jälleen paikoilleen.

360° kääntömekanismi - helppo lapsen laitto- ja poisottoasento
Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säästää vanhempien selän rasittumista.
Sirona S i-Sizen innovatiivinen 360° kääntömekanismi mahdollistaa erittäin helpon istuimen kääntämisen matkustussuunnasta toiseen. Sivuttaisasento helpottaa lapsen laittamista ja poisottoa istuimesta.

Selkä menosuuntaan turvaistuin – turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä n. 4 v. ikään
Vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä etutörmäyksissä.
Uusi Sirona S i-Size mahdollistaa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan syntymästä 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.). Valinnastanne riippuen Sirona S i-Size –turvaistuinta voidaan käyttää myös kasvot menosuuntaan lapsilla jotka ovat vähintään 16 kk ikäisiä ja vähintään 76 cm pitkiä ja siitä aina 105 cm pituuteen saakka.

Driving Direction Control - DDC
Estää turvaistuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.
Driving Direction Control (DDC) vähentää väärinkäytön mahdollisuutta. Se varmistaa, että turvaistuinta ei käytetä lapsen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä.

Energy Reduction Technology - ER-Tech
Alentaa lapsen niskaan kohdistuvia rasituksia etutörmäyksessä (kasvot menosuuntaan).
Sirona S i-Sizen Energy Reduction Technology lisää lapsen turvallisuutta etutörmäyksessä kasvot menosuuntaan matkustettaessa: se alentaa lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä n. 20% verrattuna perinteisiin valjasjärjestelmiin.

Integroitu L.S.P sivutörmäyssuoja - L.S.P. System
Säädettävissä esiin auton oven ja ikkunan puolella.
Sirona S i-Sizen integroitu L.S.P. System lisää turvallisuutta sivutörmäyksissä. Se alentaa törmäysvoimia yhdessä energiaa absorvoivan kuoren kanssa n. 25%.

Tuotetietoja:
 • 360° kääntö helpottaa lapsen asettamista turvaistuimeen
 • Selkä menosuuntaan syntymästä n. 4 vuoden ikään tai 105 cm pituuteen saakka
 • Voidaan käyttää kasvot menosuuntaan 16 kk:n iästä ja 76 cm pituudesta alkaen aina 105 cm pituuteen
 • Driving Direction Control - DDC
 • Energy Reduction Technology käytössä lapsen matkustaessa kasvot menosuuntaan (16 kk:n iästä ja 76 cm pituudesta alkaen)
 • Integroitu L.S.P.- järjestelmä
 • Korkeussäädettävä pääntuki
 • Sisältää istuimenpienentimen vastasyntyneille
 • Korkeussäädettävä päänsuoja: 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki säätyy lapsen kasvun mukana
 • Yhden käden kallistussäätö: helppo säätää parhaaseen asentoon (selkä menosuuntaan 5 asentoa ja kasvot menosuuntaan 3 asentoa)
 • Törmäysenergiaa vaimentava kuori: vaimentaa kolarin voimia ja suojaa lasta
 • Valjaiden pidikkeet: helpottavat lapsen asettamista turvaistuimeen
Tekniset tiedot:
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 70 x 43 x 63,5 cm
 • Paino: 15 kg
 • Max. kuormitus n. 18 kg
 • Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C
 • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin, Indigo Blue
459,90 €
455,40 €
Suositut merkit