❄ Säästä tänään 10% extraa ❄
❄ Säästä tänään 10% extraa ❄
Kopioi etukoodi:
TALVI2443
00
t
00
min
00
s
Vain tänään!i
cybex GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue

Hinta
541,56 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A286343

EAN: 4058511831022

cybex GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Sirona S i-Size Reboard er - 360 ° mukavuus sinulle - optimoitu turvallisuus lapsellesi

Anturi turvallinen
Huoli lopulta vähemmän, koska tiedät lapsi on turvassa. Esittelyssä SensorSafe cybex yhdistää älykkään tekniikan ja älykkään suunnittelun, varmistaen, että lapsen turvallisuus ja terveys ovat aina etusijalla. Järjestelmä on saatavana valittuihin Platinum- ja Gold i-Size -istuimiin. Klipsi on kiinnitetty turvavyöjärjestelmään ja se antaa hälytyksen kriittisten tilanteiden estämiseksi - esimerkiksi jos lapsi avaa pidikkeen, jos se kuumenee tai on liian kylmä auton sisätiloissa, jos lapsi jätetään yksin autoon tai on istuimessa liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothin kautta kytkettyyn älypuhelinlaitteeseen ja vastaanotetaan käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa myös tietoja lastenistuimen asentamisesta, ohjevideoista, UKK: sta ja muusta.

Pääominaisuudet Sensorsafe
Turvavyön järjestelmän turvallisuus
SensorSafe Clip pitää lapsen aina turvallisesti istuimella ja estää lasta liukumasta pois vyöstä. Jos lapsi avaa pidikkeen, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään välittömästi työntöviesti.

Lämpötilan varoitus
SensorSafe Clip mittaa auton ympäristön lämpötilan estääksesi lapsi ei saa liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Jos lämpötila auton sisällä on liian korkea tai liian matala, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään työntöviesti.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe Clip lähettää muistutukset suoraan kytkettyyn matkapuhelimeen. Haluttaessa SensorSafe ilmoittaa myös hätäkontakteille auton sijainnista.

Asennuksen tarkistuslista
Parantaa lasten turvallisuutta ja varmistaa, että tuote on asennettu oikein, helpon asennuksen avulla. - ymmärrä turvallisuuden tarkistuslista, joka opastaa sinut perus-asennusprosessin läpi, mukaan lukien LSP: n käyttö ja Isofixin oikea käsittely. Tämä asennuksen tarkistuslista muistuttaa säännöllisesti myös siitä, että istuin on säädettävä lapsen kasvun mukaan.

Keskeytä hälytys
Jos SensorSafe-pidike on suljettu epätavallisen pitkään , se lähettää hälytyssignaalin. Tämä estää lasta istumasta autossa liian pitkään.

Uudessa cybex-sirona M2 i-Size -lapsessa lapset voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästään 105 cm korkeuteen (noin neljä vuotta). Uusien, älykkäiden mallien ansiosta jopa vanhemmilla lapsilla on tarpeeksi jalkatilaa mukavaan istumiseen. Samaan aikaan istuin voidaan helposti asentaa pieniin autoihin. Käytännölliset toiminnot, kuten yhden käden istuimen ja sohvan säätö, myös helpottavat päivittäistä käyttöä.

Selkäystävällinen
Ei enää epämiellyttäviä nostoliikkeitä ja selkäkipuja autettaessa lasta. päästä sisään tai ulos autosta. Innovatiivinen 360 ° kiertomekanismi, jota voidaan käyttää yhdellä kädellä, mahdollistaa mukavan sisääntulo- ja poistumisasennon, ja sen vuoksi vanhemmille on sen takia paljon helpompaa.
Koska lapsellesi on turvallisin matkustaa selkänsä kanssa. ajosuunnassa Sirona S i-Size takaa mukavan taaksepäin suunnatun matkustusasennon lapsille, jotka ovat korkeintaan 105 cm ja noin 4-vuotiaita. Suuntainen ajo-ohjaus (DDC) estää alle 16 kuukauden ja 76 cm pitkien lasten eteenpäin suuntautuvaa liikkumista. Jopa eteenpäin suunnatussa asennossa, Sirona S i-Size tarjoaa lapsellesi ylimääräisen turvallisuuden energiansäästötekniikan ansiosta. Se aktivoituu, kun törmäysenergia on suurimmalla mahdollisella tavalla törmäyksessä päähän: Pääntuki liukuu alas minimoidaksesi törmäysenergian vaikutuksen kaula-alueelle ja lukittuu sitten tiukasti määriteltyyn asentoon.

360 ° kiertyvä mekanismi - helppo sisäänkäynti ja poistuminen
Nerokas 360 ° kiertomekanismi helpottaa vanhempien elämää ja aiheuttaa vähemmän stressiä.
Sirona S: n innovatiivinen 360 ° kiertymismekanismi. i-Size tarjoaa mukavan sisääntulo- ja poistumisasennon, joka on helppo vanhempien selässä. Tämän avulla on helppo vaihtaa taakse- ja eteenpäin-asennosta.

Taaksepäin suunnattu lastenistuin - turvallisesti taaksepäin suunnattu turvaistuin syntymästä noin. 4 vuotta
Vähentää merkittävästi loukkaantumisrintamaa etutörmäyksessä.
Kybeksessä Sirona S i-Size -lapset voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästään 105 cm korkeuteen ( enintään 18 kg, noin neljä vuotta). Valinnaisesti Sirona S: tä voidaan käyttää i-koon eteenpäin (vähintään 76 cm: stä ja 16 kuukaudesta 105 cm: n korkeuteen).

Ajosuunnan hallinta - DDC (ajo) Suuntavalvonta)
Estää käyttöä eteenpäin suunnatussa asennossa ennen kuin lapsi on 16 kuukauden ikäinen ja 76 cm pitkä.
Suuntaava ohjausjärjestelmä (DDC) estää eteenpäin suunnatun istuimen ennenaikaisen käytön. Tämä varmistaa, että eteenpäin suuntautuvaa asentoa ei voida käyttää, ennen kuin lapsi on vähintään 16 kuukauden ikäinen ja 76 cm pitkä.

Energy Reduction Technology (ER-Tech)
vähentää lapsen kaulaan kohdistuvat voimat etutörmäyksessä (eteenpäin suunnattu).
Sirona S i-Size -kondenssin energiansäästötekniikka tarjoaa paremman turvallisuuden eteenpäin asennossa etutörmäyksessä. Se vähentää lapsen kaulaan kohdistuvia voimia etutörmäyksissä yli 20% verrattuna muihin vyöjärjestelmiin.

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä)
Taittuu oven puolelle.
Sirona S i-Size -sovelluksen integroitu LSP-järjestelmä tarjoaa paremman turvallisuuden sivutörmäyksissä. Sivutörmäysten voimat pienenevät noin. 25% yhdessä energiaa absorboivan vaipan kanssa.

tuotetiedot:
 • 360 ° kierto helppo sisääntuloasennossa
 • Taaksepäin ylöspäin koko 105 cm (jopa 18 kg, noin 4 vuotta)
 • Valinnainen eteenpäin suunnattu mahdollinen (min. 76 cm ja 16 kuukautta koon 105 cm asti)
 • Ajosuunnan hallinta (DDC)
 • Energian vähentämistekniikka eteenpäin (16 kuukaudesta ja 76 cm koko)
 • Integroitu LSP-järjestelmä
 • Säädettävä korkeus niskatuki
 • Sisältää vastasyntyneen insertin
 • Korkeussäädettävä pääntuki: 12 asentoa mukautumiseksi kasvavaan lapseen
 • Yhden käden istuimen / sohvan säätö: optimaalisen istuva ja makaa (5 taaksepäin, 3 eteenpäin)
 • Energiaa vaimentava kuori: imee iskuvoimat ja sulkee vauvan suojallisesti
 • Vyönpidin: mukavaan sisääntulo- ja poistumisasentoon
Tekniset yksityiskohdat:
 • Mitat (pituus / leveys / korkeus): 70 x 43 x 63, 5 cm
 • Paino: 15 kg
 • Kantavuus: enintään noin 18 kg
 • Kansi, pestävä 30 ° C: ssa.
 • Tämä tuote on kehitetty ja suunniteltu Saksassa
"

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: cybex GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
4.7
33 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 24
 
4 tähteä
| 8
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

suomenkieliset arvostelut:

Näytä lisää arvosteluja
Sisältöä ladataan...

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
cybex GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
541,56 €