CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory BlackCYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory Black

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory Black


 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S I-Size, Fancy Pink
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S I-Size, Urban Black
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S I-Size, Tropical Blue
 • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S I-Size, Premium Black

520,00 €
Hinta
456,75 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
63,25 €-12%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A249852

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory Black
Sirona S i-Size selkä menosuuntaan turvaistuin
360° mukavuutta sinulle – optimoitua turvallisuutta lapselle.

Ei enää hankalaa lapsen nostelua ja selkäkipuja asettaessasi lasta turvaistuimeen. Innovatiivinen yhden käden 360° kääntömekanismi sivuttainasennolla mahdollistaa helpon lapsen laiton ja poisoton istuimesta vähentäen samalla vanhempien selän rasitusta.
Koska se on turvallisin tapa kuljettaa lasta, Sirona S i-Size mahdollistaa turvallisen selkä menosuuntaan matkustamisen lapsille aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4 vuotta). Driving Direction Control (DDC) estää kasvot menosuuntaan kääntämisen ennen kuin lapsi on vähintään 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä. Sirona S i-Size tarjoaa myös enemmän turvallisuutta kasvot menosuuntaan matkustettaessa, kiitos Energy Reduction Technologyn. Se aktivoituu, kun törmäysvoimat saavuttavat määritellyn tason etutörmäyksessä. Pääntuki painuu alaspäin rajoittaen progressiivisesti lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä ja lukkiutuu sitten jälleen paikoilleen.

360° kääntömekanismi - helppo lapsen laitto- ja poisottoasento
Näppärä 360° kääntötoiminto helpottaa elämää ja säästää vanhempien selän rasittumista.
Sirona S i-Sizen innovatiivinen 360° kääntömekanismi mahdollistaa erittäin helpon istuimen kääntämisen matkustussuunnasta toiseen. Sivuttaisasento helpottaa lapsen laittamista ja poisottoa istuimesta.

Selkä menosuuntaan turvaistuin – turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä n. 4 v. ikään
Vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä etutörmäyksissä.
Uusi Sirona S i-Size mahdollistaa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan syntymästä 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.). Valinnastanne riippuen Sirona S i-Size –turvaistuinta voidaan käyttää myös kasvot menosuuntaan lapsilla jotka ovat vähintään 16 kk ikäisiä ja vähintään 76 cm pitkiä ja siitä aina 105 cm pituuteen saakka.

Driving Direction Control - DDC
Estää turvaistuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.
Driving Direction Control (DDC) vähentää väärinkäytön mahdollisuutta. Se varmistaa, että turvaistuinta ei käytetä lapsen kasvot menosuuntaan ennen kuin lapsi on 16 kk ikäinen ja 76 cm pitkä.

Energy Reduction Technology - ER-Tech
Alentaa lapsen niskaan kohdistuvia rasituksia etutörmäyksessä (kasvot menosuuntaan).
Sirona S i-Sizen Energy Reduction Technology lisää lapsen turvallisuutta etutörmäyksessä kasvot menosuuntaan matkustettaessa: se alentaa lapsen niskaan kohdistuvia voimia etutörmäyksessä n. 20% verrattuna perinteisiin valjasjärjestelmiin.

Integroitu L.S.P sivutörmäyssuoja - L.S.P. System
Säädettävissä esiin auton oven ja ikkunan puolella.
Sirona S i-Sizen integroitu L.S.P. System lisää turvallisuutta sivutörmäyksissä. Se alentaa törmäysvoimia yhdessä energiaa absorvoivan kuoren kanssa n. 25%.

Ominaisuuksia:
 • Sisältää istuimenpienentimen vastasyntyneille
 • Korkeussäädettävä päänsuoja: 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroidut valjaiden ohjaimet säätyvät lapsen kasvun mukana
 • Yhden käden kallistussäätö: helppo säätää parhaaseen asentoon (selkä menosuuntaan 5 asentoa ja kasvot menosuuntaan 3 asentoa)
 • Törmäysenergiaa vaimentava kuori: vaimentaa kolarin voimia ja suojaa lasta
 • Valjaiden pidikkeet: helpottavat lapsen asettamista turvaistuimeen
Tuotetietoja:
 • Mitat (pituus / leveys / korkeus): 70 x 43 x 63,5 cm
 • Paino: 15 kg
 • Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C
 • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Arvostelut

Tuotearvostelu - CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory Black
Tuotearvostelujen keskiarvo: 4 arvostelua
 
1
 
2
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona S i-Size, Scuderia Victory Black
520,00 €
456,75 €
Suositut merkit