Extra alennus: Lastenhuone
Extra alennus: Lastenhuone
Säästä tänään:
-10% Netti | -12% Appi
00
tim
00
min
00
sek
cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, beige

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, beige


Vaihtoehdot:
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, beige
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan,Soho Grey
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, Autumn Gold
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, Magnolia pink

443,00 €
Hinta
422,58 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
20,42 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A286313

EAN: 4058511932972

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, beige
Syntymästä 105 cm pituuteen, n. 4 v. ikään saakka

Istuinta voidaan käyttää niin kasvot kuin selkä menosuuntaan ja se on vakuuttanut esimerkiksi saksalaisen kuluttajajärjestön turvallisuustesteissä.

SensorSafe
SensorSafe yhdistää älykkään teknologian ja älykkään designin, mikä varmistaa, että lapsen turvallisuus ja terveys on aina etusijalla. SensorSafe on saatavilla tiettyihin Cybexin Platinum ja Gold -sarjojen i-Size -turvaistuimiin. SensorSafe-klipsi kiinnitetään turvaistuimen valjaisiin. Klipsi hälyttää, jos esimerkiksi lapsi saa avattua klipsin, autossa on liian kuuma tai kylmä, jos lapsi on jätetty yksin autoon tai jos lapsi on istunut liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothilla älypuhelimeen, johon on saatavilla helppokäyttöinen sovellus. Sovelluksessa on saatavilla paljon muutakin tietoa, kuten turvaistuimen asennusohjeet ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

SensorSafe ominaisuudet
Turvaa valjaat
Lapsi pysyy koko ajan turvallisesti istuimessa. SensorSafe-klipsi estää lasta pujottelemasta pois valjaista. Jos lapsi avaa klipsin, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Lämpötilavaroitus
Huolehtii siitä, että lapsi matkustaa aina mukavassa lämpötilassa. SensorSafe-klipsi mittaa auton lämpötilaa ja huolehtii, ettei auton sisälämpötila pääse liian kuumaksi tai kylmäksi. Jos auton sisälämpötila pääsee liian kylmäksi tai kuumaksi, siitä lähtee automaattiseti ilmoitus klipsiin yhdistettyyn älypuhelimeen.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Huolehtii, että lapsi on aikuisen valvonnassa. Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe lähettää muistutuksen siihen yhdistettyyn älypuhelimeen. Halutessa SensorSafe voi lähettää hätäyhteyshenkilöille tiedon auton sijainnista.

Tarkistuslista asennusta varten
Lisää lapsen turvallisuutta ja varmistaa, että turvaistuin on asennettu oikein. Helposti ymmärrettävä tarkistuslista ohjaa ensimmäisen asennuksen alusta loppuun. Tarkistuslista muistuttaa myös säännöllisin väliajoin varmistamaan, että istuin on säädetty lapsen kokoon sopivaksi.

Taukohälytin
Pitää huolen ettei lapsi istu liian kauaa autossa. Jos SensorSafe-klipsi on kiinni epätavallisen pitkään, se lähettää siitä hälytyksen. Näin varmistetaan, ettei lapsi istu autossa liian kauaa.

CYBEX Sirona M2 i-Size turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan aina 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.ikään). Uusi käytännöllinen muotoilu mahdollistaa isommallekin lapselle riittävät jalkatilan ja mukavan matkustamisen. Istuin ei vaadi kuitenkaan liikaa tilaa autossa ja siksi Sirona M2 -turvaistuinta voidaan käyttää myös pienemmissä autoissa. Lisäksi siinä on yhden käden kallistussäätö, joka antaa lisää mukavuutta päivittäisessä käytössä.

Selkä menosuuntaan turvaistuin – turvallisesti selkä menosuuntaan syntymästä n. 4 v. ikään
Vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä etutörmäyksissä.
Uusi Sirona M2 i-Size mahdollistaa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan syntymästä 105 cm pituuteen saakka (n. 4v.)

Vaihtoehtoisesti kasvot menosuuntaan – Klik-in järjestelmä matkustussuunnan vaihtamiseksi
Sirona M2 i-Size tarjoaa Klik-in -toiminnon selkä tai kasvot menosuuntaan vaihtoehtojen valitsemiseksi.
Oman valintanne mukaan Sirona M2 i-Size voidaan käyttää kasvot menosuuntaan yli 16 kk ikäisillä lapsilla ja 76 cm pituudesta lähtien (aina 105 cm pituuteen saakka).

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja - Enemmän turvallisuutta sivutörmäyksissä
Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System) asetetaan istuimesta ulos auton oven tai sivuikkunan puolella alentamaan sivutörmäyksien voimaa jo hyvin aikaisessa vaiheessa.
Selkä tai kasvot menosuuntaan CYBEX Sirona M2 i-Sizen integroidut lineaariset sivutörmäyssuojat (L.S.P. System) nostavat ulos vedettyinä lapsen turvallisuuden uudelle tasolle. L.S.P. System pienentää sivutörmäyksien voimia yhdessä pään ja hartioiden suojien kanssa.

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki – mukavaa suojausta, joka kasvaa lapsen mukana

12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroidut valjaiden ohjaimet säätyvät lapsen kasvun mukana.

Cybex Modular System
Tämä moduulisysteemi täyttää useat tarpeet ja vaatimukset.
Atom M turvakaukalo ja Sirona M2 i-Size turvaistuin sopivat molemmat yhteen Base M-jalustan kanssa. Näin lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti selkä menosuuntaan, aina syntymästä noin neljään ikävuoteen saakka.

Muita ominaisuuksia:
  • Törmäysenergiaa vaimentava kuori: vaimentaa kolarin voimia ja suojaa lasta
  • Yhden käden kallistussäätö: helppo säätää parhaaseen asentoon (selkä menosuuntaan 5 asentoa ja kasvot menosuuntaan 3 asentoa)
Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus/leveys/korkeus): 720 x 440 x 660 mm
  • Paino: 14,3 kg
  • Päällinen on irrotettava ja konepestävä, hienopesu 30°C
  • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Toimitukseen kuuluu turvaistuin Sirona M2 i-Size Base M -jalustan kanssa.

Lisätarvikkeita

Hinta
50,04 €
Hinta
21,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, beige
443,00 €
422,58 €