cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. Sensorsafe River BlueHinta
297,43 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A286310

EAN: 4058511825984

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Sensor Safe
Jotta lopulta huolehdittaisiin vähemmän, koska tiedät lapsesi olevan turvassa. Esittelyssä SensorSafe cybex yhdistää älykkään tekniikan ja älykkään suunnittelun, varmistaen, että lapsesi turvallisuus ja terveys ovat aina etusijalla. Järjestelmä on saatavana valittuihin Platinum- ja Gold i-Size -istuimiin. Klipsi on kiinnitetty turvavyöjärjestelmään ja se antaa hälytyksen kriittisten tilanteiden estämiseksi - esimerkiksi jos lapsi avaa pidikkeen, jos se kuumenee liian kylmäksi tai liian kylmäksi auton sisätiloissa, jos lapsi jätetään yksin autoon tai on istuimessa liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään kytkettyyn älypuhelimeen Bluetoothin kautta ja vastaanotetaan helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa myös tietoja lastenistuimen asennuksesta, ohjevideoista, UKK: sta ja muusta.

Pääominaisuudet Sensorsafe

Vyöjärjestelmän kiinnitys
SensorSafe-pidike pitää lapsesi aina turvallisesti istuimella ja estää lasta liukumasta pois vyöstä. Jos lapsi avaa pidikkeen, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään välittömästi työntöviesti.

Lämpötilan varoitus
SensorSafe Clip mittaa auton ympäristön lämpötilan estääksesi lapsi ei saa liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Jos lämpötila auton sisällä on liian korkea tai liian matala, kytkettyyn matkapuhelimeen lähetetään työntöviesti.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Jos lapsesi on yksin autossa, SensorSafe Clip lähettää muistutukset suoraan kytkettyyn matkapuhelimeen. Jos haluat, SensorSafe ilmoittaa myös hätäkontakteille auton sijainnista.

Asennuksen tarkistuslista
Lisää lapsesi turvallisuutta ja varmistaa, että tuote asennetaan oikein helpon ymmärtää turvallisuuden tarkistuslista, joka opastaa sinut perus-asennusprosessin läpi, mukaan lukien LSP: n käyttö ja Isofixin oikea käsittely. Tämä asennuksen tarkistuslista muistuttaa säännöllisesti myös istuimen säätämisestä lapsesi kasvaessa.

Keskeytä hälytys
Jos SensorSafe-pidike on suljettu epätavallisen pitkään, se lähettää hälytyksen. signaali. Tämä estää lasta istumasta autossa liian pitkään.

Uudessa cybex-sirona M2 i-Size -lapsessa lapset voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästään 105 cm korkeuteen (noin neljä vuotta). Uusien, älykkäiden mallien ansiosta jopa vanhemmilla lapsilla on tarpeeksi jalkatilaa mukavaan istumiseen. Samaan aikaan istuin voidaan helposti asentaa pieniin autoihin. Käytännölliset toiminnot, kuten yhden käden istuimen ja sohvan säätö, helpottavat myös päivittäistä käyttöä.

Lastenistuin taaksepäin suunnattu - turvallisesti taaksepäin suunnattu synnytyksestä noin. 4 vuotta
Tämä vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä etutörmäyksessä.
Uudessa cybex Sirona M2 i-Size -lapsessa lapset, joiden korkeus on 105 cm (noin neljä vuotta). voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästä lähtien.

Vaihtoehtoisesti eteenpäin osoittava napsautusjärjestelmä ajosuunnan vaihtamiseksi on helppoa
Sirona M2 i-Size -sovelluksessa on helppo käyttää napsautusta järjestelmä, joka antaa lapselle mahdollisuuden vaihtaa eteen- ja taaksepäin -asentoon.
Mahdollisuuksista ja henkilökohtaisista tarpeista riippuen Sirona M2 i-Size -laitetta voidaan käyttää lapsille, jotka ovat 16 kuukauden ikäisiä ja vähintään 76 cm korkeita (enintään 105 cm). ).

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuojaus - Turvallisuuden parantamiseksi sivutörmäyksissä.
Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä) on taitettu oven sisään sivuun ja vähentää sivutörmäysten voimia varhaisessa vaiheessa.
Cybex Sirin lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä) eteenpäin tai taaksepäin ona M2 i-Size lisää suojausta sivutörmäyksissä. LSP-järjestelmä voidaan taittaa oven puolelle ja pienentää yhdessä olkapää- ja päänsuojainten kanssa sivutörmäyksessä syntyviä voimia.

12-kertainen korkeussäädettävä niskatuki - mukava suoja, joka kasvaa kehon mukana
12-asentoinen korkeussäädettävä niskatuki optimaalista kasvua ja maksimaalista turvallisuutta varten.
12-suuntainen säädettävä niskatuki, jossa on integroitu vyöohjain, kasvaa suojaavasti lapsesi kanssa.

Cybex-modulaarinen järjestelmä
Tämä modulaarinen järjestelmä täyttää kaikki vaatimukset.
Aton M -vauvan kantolaukku ja Sirona M2 i-Size -istuin tarjoavat kaksi istuinta, jotka napsautuvat samaan jalustaan, Base M: iin. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa mukavasti, turvallisesti ja peruutusvaiheessa - syntymästään noin neljän vuoden ikäinen.

Lisätoiminnot:
  • Energiaa absorboiva kuori: imee iskuvoimat ja sulkee vauvan suojallisesti
  • Yhden käden istuimen / sohvan säätö: Optimaaliseen istuma- ja makuusijaintiin (5 taaksepäin, 3 eteenpäin)
Tekniset yksityiskohdat:
  • Asennus ajoneuvoon voidaan suorittaa vain asemalla Base M
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 72 x 44 x 66 cm
  • Paino: 8,3 kg
  • Kansi irrotettava ja pestävä 30 ° C: n lämpötilassa kevyessä pesusyklissä
  • Tämä tuote on kehitetty ja suunniteltu Saksassa.

Toimitus sisältää lastenistuin Sirona M2 i-Size, ilman tukiasemaa Base M"

Lisätarvikkeita

Hinta
212,93 €
Hinta
13,99 €
Hinta
36,73 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. Sensorsafe River Blue
297,43 €