PUPUALENNUKSET 🐰
PUPUALENNUKSET 🐰
Vain tänään:
Säästä jopa 45 €
00
t
00
min
00
s
Katso kooditi
cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M tummansininen

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M tummansininen


  • CYBEX GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, sisältää Sensorsafe-klipsin ja jalustan, Manhattan Grey
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturi turvallinen ja pohja M syvä musta
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M Autumn Gold
  • cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M Granite Black

Hinta
398,85 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-8 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A286334

EAN: 4058511828473

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M tummansininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Syntymästä 105 cm: iin , syntymästä noin 4 vuotta

Tunnistinturvallinen
Huoli lopulta vähemmän, koska tiedät, että lapsi on turvassa. Esittelyssä SensorSafe cybex yhdistää älykkään tekniikan ja älykkään suunnittelun, varmistaen, että lapsen turvallisuus ja terveys ovat aina etusijalla. Järjestelmä on saatavana valittuihin Platinum- ja Gold i-Size -istuimiin. Klipsi on kiinnitetty turvavyöjärjestelmään ja se antaa hälytyksen kriittisten tilanteiden estämiseksi - esimerkiksi jos lapsi avaa pidikkeen, jos se kuumenee tai on liian kylmä auton sisätiloissa, jos lapsi jätetään yksin autoon tai on istuimessa liian kauan. Kaikki hälytykset lähetetään Bluetoothin kautta kytkettyyn älypuhelinlaitteeseen ja vastaanotetaan käyttäjäystävällisen sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa myös tietoja lastenistuimen asentamisesta, ohjevideoista, UKK: sta ja muusta.

Pääominaisuudet Sensorsafe
Turvavyön järjestelmän turvallisuus
SensorSafe-pidike estää lasta liukumasta pois vyöstä. Jos lapsi avaa pidikkeen, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään välittömästi työntöviesti.

Lämpötilan varoitus
SensorSafe Clip mittaa auton ympäristön lämpötilan estääksesi lapsi ei saa liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Jos lämpötila auton sisällä on liian korkea tai liian matala, liitettyyn matkapuhelimeen lähetetään työntöviesti.

Varoitus, jos lapsi on yksin autossa
Jos lapsi on yksin autossa, SensorSafe Clip lähettää muistutukset suoraan kytkettyyn matkapuhelimeen. SensorSafe ilmoittaa haluttaessa myös hätäkontakteille auton sijainnista.

Asennuksen tarkistuslista
Lisää lasten turvallisuutta ja varmistaa, että tuote on asennettu oikein.Helppo ymmärtää turvallisuutta tarkistuslista ohjaa peruskäyttäjää alkuperäisen asennusprosessin läpi, mukaan lukien LSP: n käyttö ja Isofixin oikea käsittely. Tämä asennuksen tarkistuslista muistuttaa säännöllisesti myös siitä, että istuin on säädettävä lapsen kasvun mukaan.

Keskeytä hälytys
Jos SensorSafe-pidike on suljettu epätavallisen pitkään , se lähettää hälytyssignaalin. Tämä estää lasta istumasta autossa liian pitkään.

Uudessa cybex-sirona M2 i-Size -lapsessa lapset voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästään 105 cm korkeuteen (noin neljä vuotta). Uusien, älykkäiden mallien ansiosta jopa vanhemmilla lapsilla on tarpeeksi jalkatilaa mukavaan istumiseen. Samaan aikaan istuin voidaan helposti asentaa pieniin autoihin. Käytännölliset toiminnot, kuten yhden käden istuimen ja sohvan säätö, helpottavat myös päivittäistä käyttöä.

Lastenistuin taaksepäin suunnattu - turvallisesti taaksepäin suunnattu synnytyksestä noin. 4 vuotta
Vähentää merkittävästi loukkaantumisrintamaa etutörmäyksessä.
Uudessa cybex-sirona M2 i-Size -lapset voidaan kuljettaa turvallisesti taaksepäin syntymästään 105 cm korkeuteen. (noin neljä vuotta).

Vaihtoehtoisesti eteenpäin suunnattu napsautusjärjestelmä ajosuunnan vaihtamiseksi helpoksi
Sirona M2 i-Size -mallissa on helppokäyttöinen napsautusjärjestelmä, joka sallii vaihtamisen eteen- ja taaksepäin -asennosta.
Suosituimmista ja yksilöllisistä tarpeista riippuen Sirona M2 i-Size -laitetta voidaan käyttää lapsille, jotka ovat iältään 16 kuukautta ja joiden korkeus on vähintään 76 cm (kokoon 105 cm).

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuojaus - Turvallisuuden parantamiseksi sivutörmäyksissä.
Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä) on taitettu oven puolelle. ja vähentää sivutörmäysten voimia varhaisessa vaiheessa.
Cybex Siron lineaarinen sivutörmäyssuoja (LSP-järjestelmä) eteenpäin tai taaksepäin. na M2 i-Size lisää suojausta sivutörmäyksissä. LSP-järjestelmä voidaan taittaa oven puolelle ja vähentää yhdessä olkapää- ja päänsuojainten kanssa sivutörmäyksessä syntyviä voimia.

12-kertainen korkeussäädettävä niskatuki - mukava suoja, joka kasvaa lapsesi kanssa
12-asentoinen korkeussäädettävä niskatuki optimaalista kasvua ja maksimaalista turvallisuutta varten.
12-suuntainen säädettävä niskatuki, jossa on integroitu vyöohjain, kasvaa suojassa lapsen kanssa.

< vahva> Cybex-modulaarinen järjestelmä
Tämä modulaarinen järjestelmä täyttää kaikki vaatimukset.
Aton M -vauvan kantolaukku ja Sirona M2 i-Size -istuin tarjoavat kaksi istuinta, jotka napsautuvat samaan jalustaan, Base M: iin. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa mukavasti, turvallisesti ja peruutusvaiheessa - syntymästään noin neljän vuoden ikäinen.

Lisätoiminnot:
  • Energiaa absorboiva kuori: imee iskuvoimat ja sulkee vauvan suojallisesti
  • Yhden käden istuimen / sohvan säätö: Optimaaliseen istuin- ja makuusijaintiin (5 taakse, 3 eteen)
Tekniset yksityiskohdat:
  • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 72 x 44 x 66 cm
  • Paino: 14,3 kg
  • Kansi irrotettava ja pestävä 30 ° C: ssa lempeässä pesusyklissä
  • Tämä tuote on kehitetty ja suunniteltu Saksassa.

Toimitukseen sisältyy lastenistuin Sirona M2 i-Size, mukaan lukien tukiasema Base M."

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Suosituimmat tuotteemme

cybex GOLD Turvaistuin Sirona M2 i-Size, Sis. anturin turvallinen ja Base M tummansininen
398,85 €