CYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing RedCYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red

CYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red


 • CYBEX Gold Turvaistuin Pallas S-Fix, Passion Pink-purple
 • CYBEX Gold Turvaistuin Pallas S-Fix, Autumn Gold-burnt red
 • CYBEX Gold Turvaistuin Pallas S-Fix, Urban Black
 • CYBEX Gold Turvaistuin Pallas S-Fix, Manhattan Grey

Hinta
369,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A249857

CYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red
Pallas S-Fix turvaistuin - patentoitua turvallisuutta 12 vuoden ikään saakka
Eikö löydy sopivaa! Liian pieni! Yleisiä toteamuksia lapsen ensimmäisten vuosien aikana. Pallas S-Fix -turvaistuin on täydellisen sopiva vuosiksi: 2-in-1 istuimena se soveltuu 9 kk-12 v ikäisille lapsille.

Optimoitu etutyyny vähentää vakavien niska- ja päävammojen riskiä sitomatta lasta istuimeen. Kun on unien aika, patentoitu, syvyyssäädettävä niskatuki estää lapsen pään vaipumisen rinnalle. Yhdessä pääntuki ja L.S.P. System (sivutörmäyssuoja) lisäävät turvallisuutta alentaen rasituksia sivukolareissa.

Säädettävä etusuojatyyny - säädettävissä yhdellä kädellä (ryhmä 1)
Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen syntyä sitomatta lasta istuimeen. Suojatyynyä on helppo säätää yhdellä kädellä.
Etutörmäyksen voimat jakautuvat etusuojatyynyn alueelle ja ylitse ja vaimentavat materiaalit vähentävät rasitusta. Tämä rakenne muistuttaa turvatyynyä ja auttaa vähentämään merkittävästi kolarin aiheuttamia rasituksia. Istuimessa ei ole lasta törmäyksessä vahingoittavia turvavöitä, joten lapsen herkkä pää ja niska-hartiaseutu sekä sisäelimet ovat suojassa. Uudelleen muotoiltu, vain yhdellä kädellä säädettävä etusuojatyyny sopeutuu täydellisesti lapsen vartalolle ja antaa kuitenkin lapsen ylävartalolle vapauden liikkua. Samalla se antaa parhaan turvallisuuden erityisesti etutörmäyksissä verrattuna perinteisiin viisipistevaljailla varustettuihin turvaistuimiin.

3-asentoon syvyyssäädettävä niskatuki - patentoitu
CYBEXin patentoitu syvyyssäädettävä niskatuki varmistaa parhaan turvallisuuden sivutörmäyksissä.
Tämä vallankumouksellinen teknologia asettaa lapsen pään painopisteen loivasti taaksepäin ja estää näin lapsen pään painumasta rinnalle hänen nukahtaessaan. Sivutörmäyksissä lapsen arka pää pysyy sivusuojien turva-alueen sisäpuolella ja saa parhaan suojauksen. Edelleen tämä mahdollistaa miellyttävän nukkumisasennon sekä rauhallisen matkanteon.

Integroitu lineaarinen sivutörmäyssuoja - L.S.P. System
Käytettävä auton oven ja sivuikkunan puolella. L.S.P. System Pallas S-Fix -turvaistuimessa parantaa turvallisuutta sivutörmäyksissä. L.S.P. System alentaa törmäysvoimia sivutörmäyksissä n. 25% verrattuna samaan turvavyöistuimeen ilman L.S.P. Systemin käyttöä.

Mukava yhden käden kallistustoiminto - ryhmä 1
Rentoon ja rauhalliseen matkantekoon. Kiitos mukavan kallistussäätötoiminnon istuinta voidaan säätää vain yhtä kättä käyttäen.

2-in-1 turvaistuin - voidaan käyttää jopa 12-vuoden ikään
Istuin kasvaa lapsen mukana, siksi sitä voidaan käyttää jopa 12 vuoden ikään saakka.
Ryhmässä 1 säädettävä etusuojatyyny toimii kuten ilmatoiminen turvatyyny ja suojaa kolarissa niskavammoilta sitomatta lasta istuimen selkänojaan. Lapsilla 3 vuodesta ylöspäin istuin voidaan muuntaa helposti ryhmien 2/3 turvavyöistuimeksi.

Ominaisuuksia:
 • Tör äysenergiaa vaimentava kuori: joustavat materiaalit vaimentavat törmäysvoimia
 • Ilmankiertojärjestelmä: tarjoaa mukavan istumismukavuuden myös lämpiminä päivinä
 • 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki: mukavaa turvallisuutta, joka kasvaa lapsen mukana
 • Erittäin leveä ja syvä istuintyyny: mahdollistaa lapsen miellyttävän matkustuksen useiden vuosien ajan
Tuotetietoja:
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 43 x 50 x 68,5 cm
 • Paino: 10 kg
 • Päälliset pestävissä, 30 °C
 • Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

cybex GOLD

Cybex – Design, turvallisuus ja laatu

Nämä kolme ominaisuutta ovat jokaisen Cybex-tuotteen suunnittelun ja valmistuksen ytimessä. Cybex tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vakuuttavat muotoilullaan, palkitulla turvallisuudellaan ja innovatiivisella toiminnallisuudellaan, lisäksi tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Tiukat sisäiset ja ulkoiset turvallisuus- ja laatutestit varmistavat sen, että voit käyttää Cybexin tuoteita aina luottavaisin mielin.

Arvostelut

Tuotearvostelu - CYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red
Tuotearvostelujen keskiarvo: 1 arvostelua
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
CYBEX GOLD Turvaistuin Pallas S-Fix, Scuderia Ferrari Racing Red
369,99 €
Suositut merkit