CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Cosmic Black
 • CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Steel Grey
 • CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Flaming Red
 • CONCORD Turvaistuin Reverso Plus Snorkel Blue

399,00 €
Hinta
239,20 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
159,80 €-40%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A200338

CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Cosmic Black
i-Size / pituus: enintään 105 cm, paino: enintään 23 kg, ikä: n. 4-vuotiaaksi asti

Reverso Plus -turvaistuin on pärjännyt erittäin hyvin muun muassa saksalaisissa Stiftung- ja ÖAMTC-tuotetesteissä.

Reboard-innovaatio: äärimmäisen turvallinen, erittäin kevyt
Toisin kuin monet vanhemmat ajattelevat, soveltuu selkä menosuuntaan matkustaminen hyvin myös vanhemmille lapsille, jotka eivät tarvitse enää turvakaukaloa.

Selkä menosuuntaan matkustamista ei tarvitse arkailla myöskään matkapahoinvoinnin takia, sillä asiantuntijoiden mukaan sitä esiintyy vasta aikaisintaan 4-6 -vuoden iästä alkaen.
Lapset ovat jo tottuneet matkustamaan selkä menosuuntaan turvakaukalossa, miksei siis säilyttää tämä suunta niin kauan kuin mahdollista.
Selkä menosuuntaan matkustamista pidetään jopa rauhoittavampana lapselle, kuin kasvot menosuuntaan matkustamista, jolloin edestä päin tuleva maisema vaihtuu kovalla vauhdilla.

Törmäystilanteessa tarjoaa selkämenosuuntaan asennettu turvaistuin erityisen hyvän tuen kaula- ja selkärangalle.

Reverso Plus sopii lapselle usean vuoden ajan. Istuimessa on mukana istuimenpienennin vastasyntyneille, joka on erikseen muotoiltu ja suojattu törmäyksien varalta. Istuimenpienentimen ansiosta Concord Reverso on oivallinen turvakaukalo vauvoille aina n. 3–5 kuukauden ikään asti. Sen jälkeen se sopii ilman pienennintä lapsille aina n. 105 cm:n pituuteen asti.

Käytännöllisyydessä Concord Reverso Plus on pitkällä muiden selkä menosuuntaan -istuinten edellä. Helppokäyttöiset kääntönapit mahdollistavat tukijalan ja istuma-asennon säädön. Säätäminen onnistuu myös istuimen ollessa autossa. Kaikkiin säätömahdollisuuksiin pääsee käsiksi istuimen jokaiselta puolelta, ja ne on varusteltu selkein merkkivärein, jotka ilmoittavat, onko säädöt tehty oikein. Tämä pätee myös Isofix-kiinnikkeisiin.

Reverso Plus on uuden sukupolven Reboard-istuin. Siinä on yhdistetty uusin teknologia moderniin ulkonäköön. Istuinta ympäröivä alumiinirunko, "Light Weight Protection Frame", sekä istuimen törmäysenergiaa absorboivasta materiaalista valmistettu kuori tarjoavat parasta mahdollista suojaa kevyessä paketissa.

Istuimenpienentimen kanssa Concord Reverso Plus painaa 10,9 kg ja ilman pienennintä 9,9 kg.

Lisäistuimenpienennin
Reverso Plus -turvaistuimeen kuuluu lisäksi toinen istuimenpienennin. Sitä voidaan käyttää, kun vauva on jo vähän kasvanut (yhdessä vastasyntyneen istuimenpienentimen kanssa) taaperoksi asti.

Lisää mukavuutta
Tilava pääntuki tarjoaa mukavuutta, hyvät mahdollisuudet ympäristön tarkkailuun ja mahdollisimman hyvän makuuasennon.

Turvallisuus
Reverso Plus täyttää ruotsalaisen Plus-testin korkeat vaatimukset. Sen pehmeät vaimennusmateriaalit tarjoavat suojaa erityisesti hartiaseudulle.

Tuotetietoja:
 • Reboard-innovaatio äärimmäisen turvallinen, erittäin kevyt: vain 10,9 kg istuimenpienentimen kanssa, 9,9 kg ilman pienennintä
 • Concord Reverso täyttää uuden eurooppalaisen i-Size-normin vaatimukset ja tarjoaa parasta turvallisuutta kätevässä koossa
 • Vastasyntyneen lisäosa: Concord Reverso toimii turvakaukalona syntymästä noin 3–5 kuukauden ikään
 • Todella helppokäyttöinen turvaistuin sopii lapsille syntymästä aina n. 105 cm:n pituuteen asti
 • Käyttäjäystävällinen: istuma-asennon muuttaminen ja tukijalan säätäminen onnistuvat helposti kääntönapeista
 • Mukava: suuret tuuletusaukot selkäosassa takaavat optimaalisen ilmankierron
 • Leight weight protection frame: maksimaalista turvaa, minimaalinen paino: tämä onnistuu alumiinikehikon ja monipuolisen istuinkaukalon ansiosta
 • Tukijalka: vaimennettu tukijalka, joka mukautuu automaattisesti autonistuimeen ja helpottaa siten istuimen vaihtoa ajoneuvosta toiseen
Tekniset tiedot:
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 80 x 44 x 46 cm
 • Tukijalalla: 76-100 cm
 • Paino: 10,9 kg

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Arvostelut

Tuotearvostelu - CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Cosmic Black
Tuotearvostelujen keskiarvo: 1 arvostelua
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

CONCORD Reverso Plus Turvaistuin, Cosmic Black
399,00 €
239,20 €
Suositut merkit