CHICCO Youniverse Turvaistuin ryhmille 1/2/3, Grey

CHICCO Youniverse Turvaistuin ryhmille 1/2/3, Grey

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus!
  • Vielä 13 kpl saatavilla!
  • CHICCO Youniverse Turvaistuin ryhmille 1/2/3, Black

221,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A195037

CHICCO Youniverse Turvaistuin ryhmille 1/2/3, Grey
Turvaistuin kasvaa lapsen mukana (ryhmät 1/2/3, 9-36 kg) ja huolehtii mukavasta ja turvallisesta matkustamisesta.

Tuotetietoja:

  • Irrotettav istuimenpienennin, pehmeät istuinpehmusteet, säätömahdollisuuksia (kallistuskulmassa kolme tasoa) ja sivutörmäyssuojat
  • Pääntukea ja valjaita voidaan säätää samanaikaisesti
  • Istuin kiinnitetään kasvot menosuuntaan ajoneuvon kolmipisteturvavöillä

Lisätarvikkeita

Hinta
15,90 €

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Youniverse Turvaistuin ryhmille 1/2/3, Grey
221,90 €