CHICCO Soft Relax Purulelu, 2 kk+, viinirypäle/sitruuna

CHICCO Soft Relax Purulelu, 2 kk+, viinirypäle/sitruuna

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 12 kpl saatavilla!

5,14 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A204370

CHICCO Soft Relax Purulelu, 2 kk+, viinirypäle/sitruuna
Lapsen kanssa jokainen päivä on uusi yllätys.
Ensimmäisten kuukausien aikana on lapsen suulla tärkeä merkitys. Chiccolta löytyy hampaiden puhkeamisen tueksi tuotteita eri vaiheisiin: 2 kk+ puremiseen, 4 kk+ viilentämiseen ja 6 kk+ hierontaan.
Kaikki tuotteet on valmistettu ilman BPA-yhdisteitä.

Soft Relax -purulelu täyttää lapsen luonnollisen tarpeen pureskeluun. Se on tarkoitettu erityisesti 2 kk:n ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.
Purulelu on valmistettu 100 % silikonista ja se tuntuu miellyttävältä suussa.

Huom.! Tietynlaista tuotetta (viinirypäle tai sitruuna) ei valitettavasti ole mahdollista valita. Valikoimasta lähetetään sattumanvarainen tuote.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Soft Relax Purulelu, 2 kk+, viinirypäle/sitruuna
5,14 €