CHICCO Sateenkaariprojektori First Dreams, vaaleanpunainen

CHICCO Sateenkaariprojektori First Dreams, vaaleanpunainen


ovh¹
34,99 €
Hinta
34,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
0,09 € (0%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A061851

CHICCO Sateenkaariprojektori First Dreams, vaaleanpunainen
Sateenkaariprojektori First Dreams
Tuotenumero: 0024301
Tällä projektorilla voi heijastaa erivärisiä kuvia erilaisen musiikin tahtiin. Voit yksilöllisesti yhdistää valoja, kuvia ja musiikkia.

Kun painat keltaista nappia, monet eri melodia aktivoituvat.
Mitat: 59,2 x 56,3 x 23,6 cm

Ikä: alk. 0 kk

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Sateenkaariprojektori First Dreams, vaaleanpunainen
ovh¹ 34,99 €
34,90 €
Suositut merkit