chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.

chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.


Vaihtoehdot:
  • chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.
  • chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml, 18 kuukauden iästä alkaen.

Hinta
21,25 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A314091

EAN: 8058664121618

chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vankka ja käytännöllinen - chicco ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi. Power Kuppi voidaan täyttää uudelleen niin usein kuin haluat, ja ruostumattoman teräksen ansiosta juomat pysyvät kuumina tai kylminä pidempään. Uudelleenkäytettävyyden ansiosta vältytään jätteeltä ja tuhlaukselta. Kuppi voidaan myös sulkea juomapulloksi, ja pehmeä, vuotamaton silikonipilli, jossa on suojakansi, antaa lapsesi juoda myös silloin, kun kuppi on suljettu.

Tuotetiedot:
  • Tilavuus: 237ml
  • Ikä: alkaen 18 kuukautta
  • Pitää juomat kuumina tai kylminä
  • Silikoninen olki

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco onItaliasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

Leikin kautta oppimista Chiccon lelujen avulla

Kaikki Chiccon lelut on kehitelty lastenterveyden ammattilaisten ja vanhempien yhteistyön ja suositusten mukaisesti. Tämän takia ne kehittävät lasta sekä fyysisesti että psyykkisesti. Chiccon leluvalikoimaan kuuluu värikkäitä mobileja, tarttumisleluja ja musiikkileluja, jotka kehittävät lapsen motoriikkaa ja aisteja. Valikoimassa on myös puuleluja, kuten palapelejä ja rakennuspalikoita, jotka sopivat alle kolmivuotiaille. Äänikirjat ja muut lelut, jotka äännähtelevät, herättävät vauvojen mielenkiinnon. Fit&Fun-kokoelman lelut taas houkuttelevat alle kolmivuotiaat lapset liikkumaan. Chiccon tehtävänä on ilahduttaa lapsia.

Mukavuutta ja laatua lapselle ja vanhemmille

Chiccon valikoimassa on lelujen lisäksi tarjolla kaikkea, mitä vanhemmat ja lapset arkeensa tarvitsevat. Koska lapsen hyvinvointi on kaikkein tärkeintä, ovat Chiccon valmistamat juomapullot viimeistelty silikonilla ja kumilla. Tutit ovat anatomisesti suunniteltuja, toiminnallisia ja sopivat vauvojen suuhun ja rauhoittavat pienokaista. Kantoreput ja lastenvaunut on suunniteltu toiminnallisiksi, jotta vanhempien elämä olisi hieman helpompaa. Tämän takia lapsen liikuttelu on lasten leikkiä. Lastenvaunuissa on monia eri käyttövaihtoehtoja, jotta pienokaisen kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Suosituimmat tuotteemme

chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.
chicco Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuppi Power 237ml 18 kuukauden iästä alkaen.
21,25 €