CHICCO Oasys 0+ Up Turvakaukalo, red passion

CHICCO Oasys 0+ Up Turvakaukalo, red passion


Hinta 129,90 € Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A224048

CHICCO Oasys 0+ Up Turvakaukalo, red passion
Täyttää standardin ECE R44/04 ryhmän 0+ (syntymästä 13 kg painoon saakka) turvaistuimissa

Tuotetietoja:
  • Integroitu pääntuki
  • Pääntukea ja valjaita voidaan säätää samanaikaisesti
  • Sisältää istuinpienentimen, jota voidaan käyttää syntymästä aina 6 kg:n painoon asti. Pienennin tukee lapsen päätä, niskaa ja selkää.
  • Sisältää jalustan, joka on helppo asentaa
  • Asenna istuin aina selkä menosuuntaan päin ja deaktivoi turvatyyny
  • Istuin asennetaan aina auton 3-pistevyöllä. Alustaa ei ole pakko käyttää asennuksessa.
  • Turvakaukalo sopii StyleGo Up Crossover sekä Love Up matkarattaisiin

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Oasys 0+ Up Turvakaukalo, red passion
129,90 €
Suositut merkit