CHICCO Natural Feeling käsikäyttöinen rintapumppu

CHICCO Natural Feeling käsikäyttöinen rintapumppu


45,90 €
Hinta
24,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
21,00 € (46%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A095012

CHICCO Natural Feeling käsikäyttöinen rintapumppu
CHICCO Natural Feeling käsikäyttöinen rintapumppu

Tämä Chiccon käsikäyttöinen rintapumppu tekee imetysajasta mukavan. Iso ja syvä imuosa on anatomisesti muotoiltu, ja siinä on pehmeä ja taipuisa silikonisuutin. Maito on helppo pumpata yhdellä kädellä ergonomista kahvaa käyttäen. Pumpattu maito valuu pulloon, ja kiinnittämällä pulloon pakkauksen mukana tulevan pullotutin, voi maidon käyttää saman tien. Vastaavasti pullon voi sulkea ilmatiiviisti kannella, ja laittaa sen säilytykseen jääkaappiin tai pakastimeen. Rintapumppu sisältää vain vähän osia, ja se on helppo puhdistaa. Pakkaukseen sisältyy: Wellbeing-tuttipullo, 150ml, ilmatiivis kansi


Tehokas rintapumppu

• Innovatiivisen Chicco Systemsin avulla pumppaaminen on entistäkin helpompaa ja luonnollisempaa


Ergonominen kahva

• Kahvan muotoilu ja Soft Grip -pinta tekevät pumppauksesta miellyttävän.


Hellävarainen rintapumppu

• Pehmeä imuosa ja rakenne, joka hieroo rintaa hellävaraisesti.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

CHICCO Natural Feeling käsikäyttöinen rintapumppu
45,90 €
24,90 €
Suositut merkit