chicco Lastenistuin Cosmo s Gr. 0 + / 1 Ombra
Vaihtoehdot:
 • chicco Lastenistuin Cosmo s Gr. 0 + / 1 Ombra
 • CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Pearl
 • CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Red Passion

Hinta
126,48 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A308868

EAN: 8058664140091

chicco Lastenistuin Cosmo s Gr. 0 + / 1 Ombra
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ryhmä 0 + / 1, paino: 0-18 kg, ikä: syntymästä noin. 4 vuotta

Säädettävä turvaistuin chicco Cosmo s, lapsesi kanssa kasvava turvaistuin
Lastenistuin chicco Cosmo s seuraa lastasi syntymästä ikään asti. 4 (0-18 kg) ja tekee siitä luotettavan kumppanin lapsuuden alkuvuosina.
Lasten turvaistuin on erittäin helppo asentaa: 0–13 kg taaksepäin, kiinnitetty sinisillä turvavyönohjaimilla ja deaktivoidulla turvatyynyllä. Eteenpäin 9-18 kg, kiinnitetty punaisilla hihnanohjaimilla. Hyväksytty ECE R44 / 04 -määräysten mukaisesti ryhmille 0+ ja 1.

Ergonomiset ja pyöristetyt muodot, pehmeä vastasyntyneen sisäosa ja mahdollisuus säätää turvaistuinta yhdellä kädellä tekevät siitä erinomaisen ratkaisun lyhyelle tai pitkiä matkoja. Turvaistuinta voidaan säätää 4 asentoon.
Ergos-vauvan insertti (0–6 kg) mahdollistaa vauvan pään, lantion ja jalkojen poikkeuksellisen hyvän kiinnittymisen pehmeiden sivutyynyjen ansiosta ja takaa samalla selkärangan oikean asennon. Vanhemmille lapsille taataan myös turvallisuus ja mukavuus turvaistuimen suuren istuimen ansiosta.

Tuotetiedot:
 • Ergos-istuimen vähennysventtiili takaa mukavuuden ja oikean istunnon. asento pienimmille
 • Suuremmilla lapsilla on käytettävissään tilava ja mukava istuin.
 • Istuin voidaan säätää neljään eri asentoon.
 • Lasten kantotilassa , istuin on kiinnitetty ajosuuntaa vasten 3-pisteisellä turvavyöllä lastenistuimena, se voidaan asentaa ajosuuntaan, myös 3-pisteisen turvavyön avulla
 • Värillinen vyönohjain myös auttaa vanhempia intuitiivisessa asennuksessa autoon.
 • 5-pistevaljaat
Tekniset tiedot:
 • Asennusvaihtoehto autoon : ajoneuvon oma 3-pistevyö
 • Asennus: Ryhmä 0+ taaksepäin ja ryhmä 1 eteenpäin
 • Tuotteen mitat (pituus x leveys x korkeus): 56 x 44 x 65 cm
 • Istuimen pinta (pituus x leveys x korkeus): 34 x 26 x 56 cm
 • Selkänoja (pituus x leveys): 56 x 50 cm
 • Tuotteen paino: 7,3 kg
Sisältyy toimitus:
 • Lastenistuin
 • Istuimen vähennysventtiili

Lisätarvikkeita

Hinta
25,87 €
Hinta
11,24 €
Hinta
43,75 €
Hinta
30,49 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco onItaliasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

Leikin kautta oppimista Chiccon lelujen avulla

Kaikki Chiccon lelut on kehitelty lastenterveyden ammattilaisten ja vanhempien yhteistyön ja suositusten mukaisesti. Tämän takia ne kehittävät lasta sekä fyysisesti että psyykkisesti. Chiccon leluvalikoimaan kuuluu värikkäitä mobileja, tarttumisleluja ja musiikkileluja, jotka kehittävät lapsen motoriikkaa ja aisteja. Valikoimassa on myös puuleluja, kuten palapelejä ja rakennuspalikoita, jotka sopivat alle kolmivuotiaille. Äänikirjat ja muut lelut, jotka äännähtelevät, herättävät vauvojen mielenkiinnon. Fit&Fun-kokoelman lelut taas houkuttelevat alle kolmivuotiaat lapset liikkumaan. Chiccon tehtävänä on ilahduttaa lapsia.

Mukavuutta ja laatua lapselle ja vanhemmille

Chiccon valikoimassa on lelujen lisäksi tarjolla kaikkea, mitä vanhemmat ja lapset arkeensa tarvitsevat. Koska lapsen hyvinvointi on kaikkein tärkeintä, ovat Chiccon valmistamat juomapullot viimeistelty silikonilla ja kumilla. Tutit ovat anatomisesti suunniteltuja, toiminnallisia ja sopivat vauvojen suuhun ja rauhoittavat pienokaista. Kantoreput ja lastenvaunut on suunniteltu toiminnallisiksi, jotta vanhempien elämä olisi hieman helpompaa. Tämän takia lapsen liikuttelu on lasten leikkiä. Lastenvaunuissa on monia eri käyttövaihtoehtoja, jotta pienokaisen kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Suosituimmat tuotteemme

chicco Lastenistuin Cosmo s Gr. 0 + / 1 Ombra
chicco Lastenistuin Cosmo s Gr. 0 + / 1 Ombra
126,48 €