CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Jet Black

CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Jet Black


  • CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Red Passion
  • CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Pearl

Hinta
129,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A257784

CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Jet Black
Cosmos turvaistuin sopii lapsille heti syntymästä alkaen (ryhmä 0+, 13 kg saakka) aina noin 3 vuoden ikään saakka (ryhmä 1, 9-18 kg).

Tuotetietoja:
  • Turvaistuimessa on vastasyntyneitä varten erityinen istuimenpienennin, joka takaa pienimmillekin matkustajille turvallisen, mukavan ja ergonomisen ajomatkan
  • Istuimenpienennin voidaan irrottaa istuimesta lapsen kasvaessa isommaksi
  • Istuin voidaan säätää neljään eri asentoon
  • Istuimen valjaissa on lapselle autolelu
  • Istuin kiinnitetään autoon auton kolmipisteturvavyöllä, turvakaukalona käytettäessä selkä menosuuntaan ja vanhemman lapsen turvaistuimena käytettäessä kasvot menosuuntaan
  • Värillinen vyönohjain auttaa istuimen asennuksessa

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Chicco

Chicco – monipuolinen valikoima

Chicco on Italiasta lähtöisin oleva vauvojen ja lasten tuotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1958 lähtien. Chicco tekee jatkuvaa yhteistyötä tutkijoiden ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen parhaat tuotteet helpottamaan sinun ja lapsesi arkea.

Suosittujen matkarattaiden lisäksi Chiccon tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa matkasänkyjä, sittereitä ja mobileja, unohtamatta laajaa ruuanvalmistukseen, -lämmitykseen ja syöttämiseen liittyvää valikoimaa. Tutustu itse Chiccon tuotteisiin ja anna niiden yllättää sinut, niin kuin ne ovat jo yllättäneet tuhannet muut vanhemmat.

Suosituimmat tuotteemme

CHICCO Cosmos Turvaistuin ryhmälle 0+/1, Jet Black
129,00 €
Suositut merkit