CBX Turvakaukalo Aton, Crunchy Red-red

CBX Turvakaukalo Aton, Crunchy Red-redHinta 115 € Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A240572

CBX Turvakaukalo Aton, Crunchy Red-red
Syntymästä 13 kg painoon asti
CBX Aton on tyylikäs turvakaukalo.

Turvakaukalo asennetaan selkä menosuuntaan. Turvakaukalon sivutörmäyssuojat tuovat lisäturvaa mahdollisissa sivutörmäystilanteissa. Suojat imevät törmäysenergiaa itseensä ja yhdessä törmäysenergiaa vaimentavan rungona kanssa törmäysenergia ohjautuu pois lapsesta. Irrotettava vartalotuki huolehtii, ettei lapsen pää pääse nukkuessa kallistumaan eteenpäin. Tuki voidaan irrottaa lapsen kasvaessa.

Selkä menosuuntaan
Aton on ryhmän 0+ turvakaukalo ja se asennetaan selkä menosuuntaan.

Törmäysenergiaa vaimentava runko
Törmäystilanteissa turvakaukalon runko imee törmäysenergiaa itseensä.

Vartalotuki ja pehmustetut 3-pistevaljaat
Ensimmäisten viikkojen ja kuukausien ajan vartalotuki huolehtii mukavasta, tasaisesta makuuasennosta. Lisäksi tuki estää lapsen päätä kallistumasta eteenpäin lapsen nukkuessa.

Tekniset tiedot:
  • Mitat (pituus/leveys/korkeus): 65 x 44 x 55 cm
  • Paino: 3,9 kg
  • Päällinen voidaan pestä 30 asteessa

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

CBX Turvakaukalo Aton, Crunchy Red-red
115 €
Suositut merkit