BRITAX RÖMER Vyökiinnitteinen telakka  Baby Safe Plus ja Baby Safe Plus SHR -kaukaloille

BRITAX RÖMER Vyökiinnitteinen telakka Baby Safe Plus ja Baby Safe Plus SHR -kaukaloille


ovh¹
100,00 €
Hinta
92,40 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
7,60 € (8%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A000777

BRITAX RÖMER Vyökiinnitteinen telakka Baby Safe Plus ja Baby Safe Plus SHR -kaukaloille
BRITAX RÖMER Vyökiinnitteinen telakka


Uusi vyökiinnitteinen Belted Base -jalusta BABY-SAFE plus -kaukalolle ja BABY-SAFE plus SHR -kaukalolle mahdollistaa turvallisen ja käytännöllisen asennuksen kaikkiin hyväksyttyihin automalleihin. Jalustassa on arvostettu BRITAXin turvavyön kiristysjärjestelmä, ja se on erittäin helppo asentaa autoon. Vauvan turvakaukalo on helppo irrottaa jalustasta yksinkertaisella kädenliikkeellä. Jalusta voi jäädä kiinni autoon.

• Tukijalka parantaa vakautta
• Väriosoittimet ilmaisevat turvakaukalon turvallisen kiinnityksen
• Kiinnitys kolmepisteturvavyöllä
• Korkealaatuinen turvavyökiinnitteinen jalusta ja turvavyön kiristysjärjestelmä tekevät asennuksesta helppoa ja turvallista
• Turvaistuin vain napsautetaan kiinni jalustaan
• Väriosoittimet ilmaisevat tukijalan oikean kiinnityksen
• Tukikaari varmistaa turvallisen kiinnityksen ja vähentää liikettä
• Jalustan etuosassa olevalla avauspainikkeella turvakaukalo irrotetaan helposti
• Kokoontaitettava säilytystä varten
• Jalusta voi jäädä kiinni autoon

Lisätarvikkeita

Hinta
21,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.
BRITAX RÖMER Vyökiinnitteinen telakka Baby Safe Plus ja Baby Safe Plus SHR -kaukaloille
ovh¹ 100,00 €
92,40 €
Suositut merkit