BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe plus SHR II, Cosmos Black

BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe plus SHR II, Cosmos Black


  • BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe Plus SHR II, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe Plus SHR II, Moonlight Blue
  • Britax Römer Turvakaukalo Baby-Safe Plus SHR II, Black Marble
  • BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe Plus SHR II, Wine Rose

156,90 €
Hinta
147,85 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
9,05 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256567

BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe plus SHR II, Cosmos Black
Ryhmä 0+, painoluokka: 0–13 kg, ikä: syntymästä n. 15 kuukauteen asti

Baby-Safe plus SHR II -turvakaukalossa on kaikki Baby-Safe plus II -turvakaukalon turvallisuusominaisuudet sekä mukavuus. Lisäksi integroidut adapterit mahdollistavat kiinnityksen Britaxin rattaisiin, joissa on CLICK & GO® -ominaisuus. Innovatiivisen yhdenkäden irrotuspainikkeen (SHR) avulla kaukalo voidaan irrottaa helposti rattaista. Kantokahvan pehmustetun päällisen ansiosta turvakaukaloa on mukava kantaa. Baby-Safe plus II -turvakaukalon tavoin myös tämä kaukalo antaa ihanteellisen suojan vauvalle autossa, kun sitä käytetään Baby-Safe Belted -jalustan tai Baby-Safe Isofix -jalustan kanssa.

Patentoitu teknologia takaa turvallisen, mukavan ja loivan makuuasennon
Ei ole aina yksinkertaista olla autolla liikenteessä vastasyntyneen kanssa. Päätöstenteko alkaa jo optimaalisen makuuasennon miettimisestä. Yhtäältä loiva makuuasento on lapselle hyväksi, sillä pienen vauvan niskalihakset eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet. Mutta toisaalta taas pystympi asento on turvallisempi mahdollisessa törmäystilanteessa. Sen vuoksi Baby-Safe Plus SHR II -turvakaukaloa varten on kehitetty uusi patentoitu teknologia takaamaan loivan makuuasennon. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: Säädettäessä pääntuen korkeutta, säätyy makuuasento samalla.

Tuotetiedot:

Säädettävä kantokahva
Kantokahvan voi kääntää aivan taakse, jolloin lapsen asettaminen turvakaukaloon on helpompaa. Jotta voit kääntää kantokahvaa, sinun tarvitsee vain vapauttaa kahvan sivussa olevat painikkeet. Kaukalon ollessa lattialla on kantokahva hyvä asentaa taakse, jotta turvakaukalo ei pääse keinumaan.

Sivutörmäyssuoja – D-SIP®
Törmäystilanteessa tarjoaa D-SIP®-teknologia erinomaista suojaa lapselle. Se muodostaa suojan kohti ovea, vaimentaa törmäysvoimaa ja ohjaa törmäysvoimia turvakaukalosta ja lapsesta poispäin. Sinun tarvitsee vain nostaa D-SIP®-kahva oven puolelta niin ylös, että kuulet klikkauksen.

Syvät, pehmustetut sivusuojat
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka ottaa vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität lapsesi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi istuimessa on konepestävä istuinpäällinen, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinpäällisen irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Kuomu
Käytännöllinen suoja: kuomu suojaa sekä auringolta (UPF 50+) että tuulelta. Koska kuomu ei ole kiinni kantokahvassa, voit helposti kantaa kaukaloa myös silloin, kun kuomu on auki.

Helppo irrottaa lastenvaunuista
Kaukalo voidaan irrottaa helposti yhdellä kädellä lastenvaunuista. Paina vain kahvassa olevaa painiketta, jolloin kaukalo irtoaa kiinnityksestä.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: auton kolmipisteturvavyöllä, Belted Base tai Isofix Base -jalustalla
  • Asennus: selkä menosuuntaan syntymästä 13 kg saakka
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 57 x 44 x 65 cm
  • Paino: 4,7 kg

Toimitukseen ei sisälly jalustaa (Base).

Huomio: Turvaistuinta ei saa käyttää yhdessä aktiivisen Airbag-turvatyynyn kanssa.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvakaukalo Baby-Safe plus SHR II, Cosmos Black
156,90 €
147,85 €
Suositut merkit