Britax Römer Turvaistuin Multi-Tech III, Storm Grey
-12%
ovh¹
349,00 €
Hinta
307,97 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
41,03 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A234840

EAN: 4000984166767

Britax Römer Turvaistuin Multi-Tech III, Storm Grey
Ryhmä 1/2, lapsen paino: 9–25 kg, ikäsuositus: 9 kk - 6 vuotta.

Olipa selkä tai kasvot menosuuntaan päin, monipuolinen Multi-Tech III mahdollistaa molemmat, jopa 9–25 kg painoisille lapsille. Koska niskatuki, vyöjärjestelmä ja selkänojan leveys ovat säädettävissä, istuin voi kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan ansiosta Multi-Tech III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta.

Optimaalinen suojaus, maksimaalinen joustavuus
Maksimaalinen suoja lapsellesi - pitkällä aikavälillä. Joustavuuden ja turvallisuuden yhdistävä Multi-Tech III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojauksen pidempään, jopa 9–25 kg painoisille lapsille (noin 9 kk - 6 vuotta). Käytettäessä selkä menosuuntaan päin, lapsesi on suojassa koko istuimen leveydellä nokkakolarin sattuessa. Tämän tuloksena lapsen niskaan ja päähän kohdistuu vähemmän rasitusta, mikä vähentää vamman mahdollisuutta. Ja tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit helposti vaihtaa istuimen kasvot menosuuntaan-asentoon mukavuuden maksimoimiseksi.

Erinomainen sivutörmäyssuoja
Multi-Tech III:ssa on nyt SICT-järjestelmä, joka tarjoaa erinomaista suojaa sivutörmäyksiltä, joten lapsesi on vielä paremmin suojattu. Syvien ja pehmeästi pehmustettujen sivujen ja SICT-järjestelmän ansiosta lapsesi on suojattu päästä varpaisiin sivutörmäyksissä. Tämä tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja turvaa, joten voit nauttia jokaisesta matkasta huolettomasti.

Tuotetiedot:

Säädettävä leveys
Kun lapsesi kasvaa, istuin kasvaa hänen mukanaan. Ei vain korkeutta, vaan myös leveyttä. Jotta lapsellasi olisi mukava olo turvallisuutta vaarantamatta, istuimen leveys voidaan säätää nopeasti sopimaan lapselle täydellisesti.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT
SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Selkä menosuuntaan päin pidempään
Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Korkeat suojaavat sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman. Tämä vähentää lapseen kohdistuvaa loukkaantumisriskiä.

Tehokkaat rintapehmusteet
Törmäystilanteessa heilahtaa lapsesi helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Viisipistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität lapsesi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: auton turvavöillä, jalkatuella ja alakiinnityshihnoilla (selkä menosuuntaan) tai pelkästään auton turvavöillä (kasvot menosuuntaan)
  • Asennus: selkä menosuuntaan 9 - 25 kg tai kasvot menosuuntaan 9 - 25 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 62 - 72 x 45 x 48 cm
  • Paino: 10,5 kg

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
30,57 €
Hinta
18,17 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Britax Römer Turvaistuin Multi-Tech III, Storm Grey
4.5
165 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 109
 
4 tähteä
| 48
 
3 tähteä
| 5
 
2 tähteä
| 2
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin Multi-Tech III, Storm Grey
Britax Römer Turvaistuin Multi-Tech III, Storm Grey
ovh¹ 349,00 €
307,97 €