BRITAX RÖMER Turvaistuin Max-Way, Black Series, Cosmos Black

BRITAX RÖMER Turvaistuin Max-Way, Black Series, Cosmos Black


  • BRITAX RÖMER Max-Way Turvaistuin, Black Series, Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Max-Way, Black Series, Storm Grey

Hinta
233,82 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A234819

BRITAX RÖMER Turvaistuin Max-Way, Black Series, Cosmos Black
Ryhmä 1/2, lapsen paino: 9–25 kg, ikäsuositus: 9 kk - 6 v

Turvallisuutta lapsellesi
Max-Way turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan 9 kg:n painosta aina 25 kg:n painoon asti. Istuinasentoa, pääntukea ja turvavyötä voidaan säätää, joten turvaistuin mukautuu lapsesi kasvuun. Valjaat ja lukko ovat pehmustettu. Max-Way on kompaktin kokoinen, joten takapenkille jää hyvin tilaa muille matkustajille.

Lapsi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan
Max-Way istuin asennetaan selkä menosuuntaan ja se soveltuu lapsille 9 kk:n iästä aina 6 vuotiaaksi asti (9 - 25 kg). Mahdollisessa etutörmäystilanteessa lapsen keho painautuu istuinta vasten. Tämä vähentää lapsen niskaan ja päähän kohdistuvaa iskuvoimaa, mikä pienentää lapsen loukkaantumisriskiä.

Tuotetiedot:

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on useita eri istuma- ja lepoasentoja, joiden muuttaminen on helppoa.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinsuojan irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Korkeat, pehmustetut sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka ottaa vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman. Tämä pienentää lapsen loukkaantumisriskiä.

Viisipistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität lapsesi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: auton 3-pistevyöllä, jalkatuella ja alakiinnitysvyöllä
  • Asennussuunta: selkä menosuuntaan 9 - 25 kg painoisille lapsille
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 64 x 45 x 64 cm
  • Paino: 7 kg

Lisätarvikkeita

Hinta
17,00 €
Hinta
24,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Turvaistuin Max-Way, Black Series, Cosmos Black
Tuotearvostelujen keskiarvo: 4 arvostelua
 
3
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Max-Way, Black Series, Cosmos Black
233,82 €
Suositut merkit