Britax Römer Turvaistuin King II LS Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II LS, Fire Red
  • Britax Römer Turvaistuin King II LS Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II LS, Black Marble
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II LS, Moonlight Blue

Hinta
209,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256581

Britax Römer Turvaistuin King II LS Cosmos Black
Ryhmä 1, painoluokka: 9-18 kg, ikä: n. 9 kk - 4v.

Innovatiivinen King II LS turvaistuin ilmoittaa valo- ja ääniefektein milloin lapsen turvavaljaat on asennettu juuri oikeaan kireyteen. Näin lapsi matkustaa turvaistuimessa turvallisesti ja mukavasti. Patentoitu vyönkiristys sekä edistykselliset sivu- ja etutörmäyssuojat suojaavat lasta optimaalisesti.Rauhoittavaa turvallisuutta
King II LS turvaistuimen kanssa voit lähteä liikkeelle rauhallisin mielin. Turvaistuimessa on innovatiivinen Light System (LS), joka ilmoittaa valo- ja äänimerkillä, milloin turvavaljaat ovat oikein asennettu. Vihreä valo ja äänimerkki tarkoittavat, että lapsi on vyötetty istuimeen turvallisesti.

Erinomainen yhteensopivuus, helppo asentaa
King II LS tarjoaa joustavuutta. Se voidaan nimittäin helposti ja vaivattomasti kiinnittää kaikkiin autoihin, joissa on kolmipisteturvavyöt. Taitettavan istuinosan ansiosta auton kolmipisteturvavyö on erittäin helppo asentaa oikeaan asentoon. Kun turvavyvö on asennettu paikoilleen, kiristää se istuimen automaattisesti tiukasti kiinni.

Tuotetiedot:

Syvät, pehmustetut sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität lapsesi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Tehokkaat rintapehmusteet
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Olkavaljaamme pitävät lapsesi paikoillaan ja huolehtivat siitä, että erityisen herkkä niskanalue on hyvin suojattu. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on neljä eri istuma- ja lepoasentoa, joiden muuttaminen on helppoa.

Vyönsolki edessä
Jotta lapsen vyöttäminen istuimeen olisi mahdollisimman helppoa, pysyy vyönsolki aina eteenpäin osoitettuna.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinpäällisen, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinpäällisen irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Light System (LS)
Innovatiivinen Light System (LS) ilmoittaa valo- ja äänimerkillä, milloin turvavaljaat ovat oikein asennettu. Vihreä valo ja äänimerkki tarkoittavat, että lapsi on vyötetty istuimeen turvallisesti.

Taitettava istuinosa ja vyönkiristys
Patentoitu vyönkiristysjärjestelmä ja taitettava istuinosa varmistavat sen, että istuimen kiinnittäminen autoon auton kolmipisteturvavyöllä on helppoa ja turvallista. Kun istuinosa on taitettu eteenpäin, auton kolmipisteturvavyö voidaan asentaa paikoilleen. Turvavyö kiristyy automaattisesti, kun istuin lasketaan takaisin paikoilleen, ja istuin kiinnittyy tukevasti auton penkkiin.

Tekniset tiedot:
  • Asennussuunta: kasvot menosuuntaan 9 - 18 kg painoisille lapsille
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67 x 45 x 54 cm
  • Paino: 10,3 kg

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin King II LS Cosmos Black
209,00 €
Suositut merkit