Extra alennus vaatteista!
Extra alennus vaatteista!
Vain tänään:
30% Appi | 25% Netti
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Storm Grey

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Storm Grey


Vaihtoehdot:
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Burgundy Red

Hinta
268,57 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A215457

EAN: 4000984181289

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Storm Grey
Ryhmä 1, 9 - 18 kg, noin 9 kk - 4 vuotta

Uuden King-turvaistuimen patentoitu vyönkiristin mahdollistaa istuimen yksinkertaisen, turvallisen ja tukevan kiinnityksen autoon.

King II yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden. Istuimeen integroidut sivu- ja etutörmäyssuojat tekevät automatkasta turvallisen. Istuma-asennon useat säätömahdollisuudet puolestaan parantavat matkustusmukavuutta. Samanaikaisesti patentoitu vyönkiristin ja taitettava istuinosa takaavat helpon ja turvallisen kiinnityksen.

KING II – turvaistuin, jonka asentaminen on lastenleikkiä
King II tarjoaa joustavuutta. Se voidaan nimittäin helposti ja vaivattomasti kiinnittää kaikkiin autoihin, joissa on kolmipisteturvavyöt. Taitettavan istuinosan ansiosta auton kolmipisteturvavyö on erittäin helppo asentaa oikeaan asentoon. Ja kun turvavyvö on asennettu paikoilleen, kiristää se istuimen automaattisesti tiukasti kiinni.

Tuotetiedot:

Korkeussäädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

5-pistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa jakaantuu törmäsyvoima valjaita pitkin viiteen eri kohtaan, näin vaimentaen iskun voimaa. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Erityiset olkapehmusteet
Törmäystilanteessa heilahtaa lapsesi helposti eteenpäin. Olkavaljaamme pitävät lapsesi paikoillaan ja huolehtivat siitä, että erityisen herkkä niskanalue on hyvin suojattu. Valjaat myös jakavat törmäysenergiaa laajemmalle alueelle, jolloin se heikkenee.

Moneen asentoon säädettävä selkänoja
Autossa matkustamisen tulisi olla myös mukavaa. Siksi tässä turvaistuimessa on neljä eri istuma- ja lepoasentoa, joiden muuttaminen on helppoa.

Vyönsolki eteenpäin
Jotta lapsen vyöttäminen istuimeen olisi mahdollisimman helppoa, pysyy vyönsolki aina eteenpäin osoitettuna.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaaoottista. Juomapullo kaatuu tai lapsesi voi pahoin. Siksi turvaistuimissamme on irroitettava konepestävä päällinen. Valjaita ei tarvitse irroittaa pesun ajaksi. Istuimen puhtaanapito on siis helppoa.

Taitettava istuinosa ja vyönkiristys
Patentoitu vyönkiristysjärjestelmä ja taitettava istuinosa varmistavat sen, että istuimen kiinnittäminen autoon auton kolmipisteturvavyöllä on helppoa ja turvallista. Kun istuinosa on taitettu eteenpäin, asennetaan auton kolmipisteturvavyö paikoilleen, turvavyö kiristyy automaattisesti, kun istuin lasketaan takaisin paikoilleen, näin istuin kiinnittyy tukevasti auton penkkiin.

Syvät, pehmustetut sivusuojat
Syvät ja pehmeästi pehmustetut sivutörmäyssuojat suojaavat lasta sivutörmäystilateissa. Ne vaimentavat törmäyksen voimaa, jotta riski loukkaantumiselle olisi mahdollisimman pieni.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: auton kolmipisteturvavyöllä
  • Asennus: Käyttö kasvot menosuuntaan 9–18 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67 x 45 x 54 cm
  • Paino: 10,3 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Storm Grey
268,57 €