BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Fire Red

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Fire Red


  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Comic Fun
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Burgundy Red
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Wine Rose
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Cosmos Black

Hinta
174,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256424

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Fire Red
Ryhmä 1, 9 - 18 kg, noin 9 kk - 4 vuotta

Uuden King-turvaistuimen patentoitu vyönkiristin mahdollistaa istuimen yksinkertaisen, turvallisen ja tukevan kiinnityksen autoon.

King II yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden. Istuimeen integroidut sivu- ja etutörmäyssuojat tekevät automatkasta turvallisen. Istuma-asennon useat säätömahdollisuudet puolestaan parantavat matkustusmukavuutta. Samanaikaisesti patentoitu vyönkiristin ja taitettava istuinosa takaavat helpon ja turvallisen kiinnityksen.KING II – turvaistuin, jonka asentaminen on lastenleikkiä
King II tarjoaa joustavuutta. Se voidaan nimittäin helposti ja vaivattomasti kiinnittää kaikkiin autoihin, joissa on kolmipisteturvavyöt. Taitettavan istuinosan ansiosta auton kolmipisteturvavyö on erittäin helppo asentaa oikeaan asentoon. Kun turvavyvö on asennettu paikoilleen, kiristää se istuimen automaattisesti tiukasti kiinni.

Tuotetiedot:

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Tehokkaat rintapehmusteet
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on neljä eri istuma- ja lepoasentoa, joiden muuttaminen on helppoa.

Vyönsolki edessä
Jotta lapsen vyöttäminen istuimeen olisi mahdollisimman helppoa, pysyy vyönsolki aina eteenpäin osoitettuna.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinsuojan irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Taitettava istuinosa ja vyönkiristys
Patentoitu vyönkiristysjärjestelmä ja taitettava istuinosa varmistavat sen, että istuimen kiinnittäminen autoon auton kolmipisteturvavyöllä on helppoa ja turvallista. Kun istuinosa on taitettu eteenpäin, auton kolmipisteturvavyö voidaan asentaa paikoilleen. Turvavyö kiristyy automaattisesti, kun istuin lasketaan takaisin paikoilleen, ja istuin kiinnittyy tukevasti auton penkkiin.

Syvät, pehmustetut sivusuojat
Syvät ja pehmustetut sivutörmäyssuojat suojaavat lasta sivutörmäystilateissa. Ne vaimentavat törmäyksen voimaa, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: auton kolmipisteturvavyöllä
  • Asennussuunta: Käyttö kasvot menosuuntaan 9–18 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67 x 45 x 54 cm
  • Paino: 10,3 kg

Lisätarvikkeita

Hinta
17,00 €
Hinta
24,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin King II, Black Series, Fire Red
174,90 €
Suositut merkit