⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
Vain tänään:
10% extra-alennusta
00
t
00
min
00
s
Katso koodii
BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT Black Series. Cosmos Black

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT Black Series. Cosmos Black


  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT, Black Series, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT, Black Series, Fire Red
  • BRITAX RÖMER Kidfix SL SICT Turvaistuin, Black Series, Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT, Black Series, Blue Marble

133,60 €
Hinta
133,31 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A245078

EAN: 4000984192599

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT Black Series. Cosmos Black
Ryhmä 2–3, painoluokka: 15–36 kg, ikäsuositus: n. 4–12 v.

Kidfix SL SICT -turvaistuimessa yhdistyy edistyksellinen kiinnitystapa sekä innovatiivinen sivutörmäyssuoja, joka ei vie tilaa muilta matkustajilta. Turvaistuimessa on korkea selkänoja, joka takaa turvallisuuden.

Kidfix SL SICT on pärjännyt hyvin saksalaisen Stiftung Warentest -kuluttajajärjestön testeissä.

Erinomainen sivutörmäyssuoja
Kidfix SL SICT -turvaistuin takaa myös vanhemman lapsen turvallisuuden. SICT-sivutörmäyssuoja suojaa lasta hyvin sivurömäystilanteissa ja yhdessä syvien, pehmustettujen sivutukien kanssa se suojaa lastasi päästä lantioon!

Helppo asennus
Kidfix SL SICT voidaan kiinnitää ajoneuvoon helposti Isofix-kiinnikkeillä. Joustavien Soft Latch -kiinnikkeiden ansiosta turvaistuimen asentaminen on vielä entistä helpompaa. Turvavyönohajin mukautuu automaattisesti pääntuen korkeuteen. Näin turvavyö mukautuu aina oikein lapsesi kokoon nähden. V-kirjaimen muotoisen selkänojansa ansiosta lapsen hartioille ja selälle on riittävästi tilaa lapsen kasvaessa.

Tuotetiedot:

Korkea selkänoja
Turvaistuimen selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla: istuinosa suojaa lastasi erityisesti sivutörmäystilanteissa päästä lantioon. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein ja lisäksi pehmustettu pääntuki suojaa lapsen pään ja niskan aluetta.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi istuimessa on konepestävä istuinpäällinen, joka voidaan irrottaa helposti. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Sivutörmäyssuoja – SICT
SICT-sivutörmäyssuoja tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Sivutörmäyssuoja johtaa pois sivutörmäystilanteessa lapseen kohdistuvaa energiaa ja vaimentaa sitä. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttäää vain auton oven puoleisella sivulla.

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki
Säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka käyttävät 3-pistevöitä. Pääntukea voidaan säätää helposti yhdellä kädellä myös silloin, kun lapsesi jo istuu istuimessa. Ergonominen pääntuki tukee lapsesi päätä myös hänen nukkuessaan.

V-kirjaimen muotoinen selkänoja
V-kirjaimen muotoisen selkänojansa ansiosta lapsen hartioille ja selälle on riittävästi tilaa lapsen kasvaessa. Tämän ansiosta lapsesi on aina optimaalisesti tuettuna. Turvaistuimen selkänoja on säädettävissä, minkä ansiosta istuin saadaan sopimaan paremmin auton istuimeen.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: Auton kolmipisteturvavyöllä tai Isofix-kiinnityksellä ja vyöllä
  • Asennus: käyttö kasvot menosuuntaan 15–36 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67-85 x 51 x 38 cm
  • Paino: 6,7 kg

Tarkista, sopiiko Kidfix SL SICT autoosi

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix SL SICT Black Series. Cosmos Black
133,60 €
133,31 €