⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
Vain tänään:
10% extra-alennusta
00
t
00
min
00
s
Katso koodii
BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red


 • Britax Römer Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series Storm Grey
 • BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Grey Marble
 • BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose
 • BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Mystic Black

269,00 €
Hinta
219,00 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
50,00 €-19%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256715

EAN: 4000984197259

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red
Ryhmä 2–3, painoluokka: 15–36 kg, ikäsuositus: n. 4–12 v.

Kidfix II XP SICT istuin toimii selkänojallisena istuimenkorokkeena, jotka ylittää monet turvallisuusvaatimukset. XP-PAD -järjestelmä tarjoaa suojaa etutörmäystilanteissa. SecureGuard-teknologia takaa optimaalisen turvavyön asennon. Sivutörmäyssuojat tekevät matkustamisesta mukavaa sekä lapselle että vieressä matkustaville. Tämä säädettävä istuin tarjoaa korkealuokkaista turvallisuutta 4-12 -vuotiaille lapsille.Ainutlaatuinen etutörmäyssuoja
Turvaistuin on varusteltu ainutlaatuisella SecureGuard järjestelmällä, jonka ansiosta lapsesi on hyvin suojattuna etutörmäystilanteissa. Tämä auttaa turvavyötä pysymään oikeassa asennossa lapsesi lonkkaluiden päällä. Tämän ansiosta mahdollisessa etutörmäystilanteessa lantionalueella vaikuttava voima vähenee jopa 35%. Lisäksi XP-PAD -järjestelmä tarjoaa suojaa pään- ja niskanalueelle mahdollisen etutörmäystilanteen aikana. Se vie voimaa jopa 30 % pois herkältä kaulanalueelta tukien myös samanaikaisesti päätä ja pehmustaen rintakehää.


Erinomainen sivutörmäyssuoja
Kidfix II XP SICT -turvaistuin takaa myös vanhemman lapsen turvallisuuden. Turvaistuimessa on selkänoja, joka suojaa lastasi tehokkaasti sivutörmäytilanteessa sivutörmäyssuoja-teknologiansa ansiosta. Syvät, pehmustetut sivutuet suojaavat lastasi päästä varpaisiin!

Helppo asennus
Kidfix II XP SICT voidaan kiinnitää ajoneuvoon helposti Isofix-kiinnikkeillä. Turvavyönohajin mukautuu automaattisesti pääntuen korkeuteen. Näin turvavyö mukautuu aina oikein lapsesi kokoon nähden. V-kirjaimen muotoisen selkänojansa ansiosta lapsen hartioille ja selälle on riittävästi tilaa lapsen kasvaessa. Tämän ansiosta lapsesi on aina optimaalisesti tuettuna.

Tuotetiedot:

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki
Säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka käyttävät 3-pistevöitä. Pääntukea voidaan säätää helposti yhdellä kädellä myös silloin, kun lapsesi jo istuu istuimessa. Ergonominen pääntuki tukee lapsesi päätä myös hänen nukkuessaan.

V-kirjaimen muotoinen selkänoja
V-kirjaimen muotoisen selkänojansa ansiosta lapsen hartioille ja selälle on riittävästi tilaa lapsen kasvaessa. Tämän ansiosta lapsesi on aina optimaalisesti tuettuna. Turvaistuimen selkänoja mukautuu automaattisesti ja sopeutuu auton istuimen kaltevuuden mukaan. Tämän avulla turvaistuin sopii paremmin auton istuimeen ja lapsesi istuu mukavemmassa asennossa.

Korkea selkänoja
Turvaistuimen korkea selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla. Istuin suojaa lastasi hyvin mahdollisissa sivutörmäystilanteissa. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein ja lisäksi pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinpäällisen, joka voidaan irrottaa helposti. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

XP-PAD
Kun lapsesi on kiinnitettynä auton 3-pisteturvavöillä, tarjoaa XP-PAD lisäsuojaa. XP-PAD koostuu iskuja vaimentavasta vaahtomuovista, jonka ansiosta turvaistuin vähentää voimaa jopa 30 % etutrömäystilanteessa. Samalla kun lapsesi on vöihin kiinnitettynä, on hänen kaulansa hyvin suojattuna, pää tuettuna ja rinta pehmustettuna.


SecureGuard
SecureGuard suojaa lapsen herkkää vatsanseutua. Se toimii neljäntenä kiinnityspisteenä ajoneuvon 3-pisteturvavyölle. Neljännen kiinnityspisteen ansiosta turvavyön asento on optimaalinen, se myös vähentää törmäystilanteessa lapsen vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35%*.
*Britaxin sisäiset testit, joissa käytettiin Q6-kolarinukkea, jonka massa vastasi keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Sivutörmäyssuoja – SICT
SICT-sivutörmäyssuoja tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Sivutörmäyssuoja johtaa pois sivutörmäystilanteessa lapseen kohdistuvaa energiaa ja vaimentaa sitä. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttäää vain auton oven puoleisella sivulla.

Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: auton 3-pisteturvavöillä ja Isofix-kiinnityksellä tai pelkästään vöillä
 • Asennus: käyttö kasvot menosuuntaan 15–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67-85 x 54 x 39 cm
 • Istuimen paino: 7,3 kg

Lisätarvikkeita

Hinta
17,00 €
Hinta
24,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red
Tuotearvostelujen keskiarvo: 5 arvostelua
 
3
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red
269,00 €
219,00 €