BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Grey Marble

BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Grey Marble


 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Storm Grey
 • BRITAX RÖMER Evolva 123 SL SICT Turvaistuin, Blue Marble
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Fire Red

Hinta
186,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256433

BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Grey Marble
Ryhmä 1/2/3, painoluokka: 9–36 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v

Innovatiivisia ja joustavia toimintoja
Evolva-sarja on ollut jo yli 10 vuoden ajan useiden perheiden suosikki. Sarjan uusin tulokas, Evolva 123 SL SICT ei pelkästään näytä tyylikäältä, vaan on myös entistä turvallisempi.
Optimaalinen sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT) takaa sen, että onnettomuuden sattuessa vahingoittava törmäysenergia heikkenee huomattavasti. Pehmeävartisilla ISOFIT SL (Soft Latch) -kiinnikeillä istuimen kiinnittäminen autosi Isofix-kiinnikkeisiin käy helposti.
Lapsesi matkustusmukavuudesta huolehtivat pehmeä pääntuki ja pehmustetut valjaat. Tämä kaikki tarkoittaa turvallisuutta ja mukavuutta usean vuoden ajaksi.

Turvaistuin kasvaa lapsesi mukana, se soveltuu 9-36 kiloisille lapsille.
Turvakaukalon jälkeen tarvitset siis vain tämän yhden turvaistuimen. Lapsesi kasvaessa voit vaihtaa istuimen omat valjaat (18 kg saakka) auton 3-pisteturvavöihin (36 kg saakka).

Usein eteen tuleva tilanne: Vuosien saatossa autoa vaihdetaan tai istuinta käytetään useissa eri autoissa. Tämä ei ole mikään ongelma Evolva 123 SL SICT -turvaistuimen kanssa.
Se on nimittäin helppo asentaa useimpiin autoihin, joko Isofix-kiinnityksellä ja auton 3-pisteturvavöillä tai pelkästään auton omalla 3-pisteturvavyöllä. Molemmat kiinnitysmahdollisuudet tarjoavat sinulle joustavuutta ja turvallisuutta ajomatkalle.


Tuotetiedot:

Sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT)
Sivusuunnasta tulevassa törmäystilanteessa lapsesi on tämän teknologian ansiosta suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Se sekä johtaa törmäysvoimaa pois että vaimentaa sitä. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttää vain oven puoleisella sivulla.

CLICK & SAFE® -valjaat
Ei ole aina helppoa tasapainotella liian löysien tai liian kireiden valjaiden välillä. Sen vuoksi CLICK & SAFE® auttaa vanhempia huomaamaan, milloin valjaat ovat sopivan kireällä. Valjaita kiristäessäsi kuulet "klikkauksen", kun kireys on sopiva.

Suojaa selkänojasta
Turvaistuintemme selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla: istuinosa suojaa lastasi erityisesti sivutörmäystilanteissa päästä lantioon. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein, lisäksi pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.

Pehmustetut olkavaljaat
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat, pehmustetut olkavaljaat lisäävät mukavuutta lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Valjaat myös jakavat törmäysenergiaa laajemmalle alueelle, jolloin se heikkenee.

Säädettävä selkänoja kaikille ikäryhmille
Istuin tarjoaa mukavan nukkumisasennon lapsellesi. Istuin tulee vain säätää, ennen kuin se asetetaan autoon.

Säädettävä pääntuki
Säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka käyttävät jo auton omia turvavöitä. Pääntukea voidaan säätää helposti yhdellä kädellä myös silloin, kun lapsesi jo istuu istuimessa.

5-pistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Korkeussäädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

Helppo puhdistaa: irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinpäällinen, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinpäällinen irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.


Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä tai turvavyöllä ja Isofix-kiinnityksellä
 • Asennussuunta: kasvot menosuuntaan 9–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 61-86 x 51 x 48 cm
 • Paino: 8,6 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Grey Marble
Tuotearvostelujen keskiarvo: 22 arvostelua
 
14
 
5
 
3
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit
Näytä kaikki asiakasarvostelut

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Evolva 123 SL SICT, Grey Marble
186,90 €
Suositut merkit