BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Cosmos Black
Vaihtoehdot:
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse Flame Red

ovh¹
121,75 €
Hinta
115,66 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
6,09 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A198451

EAN: 4000984137194

BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Cosmos Black
Ryhmä 1, 9–18 kg, n. 9 kk - 4 v

Eclipse on täydellinen ratkaisu autoihin, joissa on rajallisesti tilaa. Kompaktin kokoisessa turvaistuimessa on edistyksellinen sivu- ja etutörmäyssuoja, minkä ansiosta turvaistuin on erittäin turvallinen.

Asennus myös 2-pistevyöllä
Tämä on varmaa: Eclipse on yksi harvoista turvaistuimista, jotka voidaan kiinnittää ajoneuvoon ajoneuvon 2-pistevyöllä sekä 3-pistevyöllä. Tämän ansiosta turvaistuin voidaan asentaa useisiin autoihin. Istuin voidaan asentaa takapenkin keskipaikalle.

Valmiina lähtöön!
Oletko lentämässä? Tällöin Eclipse on täydellinen seuralainen. Lentokoneeseen tarkoitetun lisäosan (saatavilla erikseen) avulla voit ottaa turvaistuimen mukaan lentokoneeseen. Lapsi kiinnitetään turvaistuimeen turvallisesti 5-pistevaljailla.

Tuotetiedot:

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on neljä eri istuma- ja lepoasentoa, joiden muuttaminen on helppoa.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi istuimessa on konepestävä istuinpäällinen, joka voidaan irrottaa helposti. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Syvät, pehmustetut sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka ottaa vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Tehokkaat rintapehmusteet
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Olkavaljaamme pitävät lapsesi paikoillaan ja huolehtivat siitä, että erityisen herkkä niskanalue on hyvin suojattu. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: Ajoneuvon 3-pistevyö tai 2-pistevyö
  • Asennus: käyttö kasvot menosuuntaan 9–18 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 64 x 45 x 57 cm
  • Paino: 7 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Cosmos Black
Tuotearvostelujen keskiarvo:
1 arvostelua
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
  • 100-prosenttisesti riippumaton
  • Ehdottoman läpinäkyvä
  • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Eclipse, Cosmos Black
ovh¹ 121,75 €
115,66 €