Tänään 10 % joulualennusta 🎁
Tänään 10 % joulualennusta 🎁
Kopioi koodi:
10JOU6364
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Wine Rose
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Storm Grey
  • BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Fire Red

Hinta
218,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A230159

BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Wine Rose
Ryhmä 1, painoluokka: 9-18 kg, ikäsuositus: 9 kk-4 vuotta

Duo plus sopii erityisesti vanhemmille, jotka haluavat siirrellä turvaistuinta ajoneuvosta toiseen. Turvaistuin voidaan kiinnittää ajoneuvon 3-pistevyöllä tai Isofix-kiinnikkeillä ja Top Tether -kiinnitysvyöllä (ostettavissa erikseen). Turvaistuin voidaan asentaa tiettyihin ajoneuvoihin myös pelkällä Isofix-kiinnityksellä. Patentoitu kallistumisenestojärjestelmä vähentää lapsen eteenpäin suuntautuvaa liikettä mahdollisissa nokkakolareissa, mikä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä.

Istuin voidaan säätää kolmeen eri istuma-asentoon

Tuotetiedot:

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Pehmeää pääntukea ja valjaita voidaan säätää helposti vain yhdellä kädellä. Ennen kuin asennat istuimen autoon, varmista pääntuen oikea paikka: suoraan lapsesi olkapäiden yläpuolella.

5-pistevaljaat
Uskomme, että viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tässä turvaistuimessa on kolme eri istuma-asentoa joiden muuttaminen on helppoa.

Tehokkaat rintapehmusteet
Lapsi heilahtaa törmäystilanteessa helposti eteenpäin. Tehokkaat rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa sekä antavat lisäsuojaa lapsen herkälle niskalle. Ne myös auttavat nokkakolarissa jakamaan törmäysvoiman tasaisemmin lapsen hartioiden ja rintakehän kesken.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaaoottista. Juomapullo kaatuu tai lapsesi voi pahoin. Siksi turvaistuimissamme on irroitettava konepestävä päällinen. Istuimen puhtaanapito on siis helppoa.

Korkeat suojaavat sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka auttaa ottamaan vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman, jotta riski loukkaantumiselle olisi mahdollisimman pieni.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: ajoneuvon 3-pisteturvavyö, Isofix tai Isofix ja Top Tether -kiinnitysvyö
  • Asennus: Käyttö kasvot menosuuntaan 9–18 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 64 x 45 x 46 cm
  • Paino: 9 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Duo Plus, Wine Rose
218,90 €
Suositut merkit