Tänään 10 % joulualennusta 🎁
Tänään 10 % joulualennusta 🎁
Kopioi koodi:
10JOU6364
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
BRITAX RÖMER Turvaistuin Dualfix i-Size, Wine RoseBRITAX RÖMER Turvaistuin Dualfix i-Size, Wine Rose
  • Britax Römer Turvaistuin Dualfix i-Size Letter Design

Hinta
529,00 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A230690

BRITAX RÖMER Turvaistuin Dualfix i-Size, Wine Rose
Ryhmä 0+/1, painoluokka: 0–18 kg, ikä: syntymästä n. 4 ikävuoteen asti

Dualfix i-Size -turvaistuin on joustavin vaihtoehto lapsellesi, sillä se soveltuu syntmästä n. 4 ikävuoteen asti (105 cm). 360° kääntyvä turvaistuin tarjoaa mukavuutta sekä lapsille että vanhemmille, ja sitä voidaan käyttää joko kasvot tai selkä menosuuntaan nähden. Kääntöominaisuutensa ansiosta lapsi on helppo asettaa ja ottaa pois istuimesta avonaisen autonoven kautta. Turvaistuin ei näytä pelkästään tyylikkäältä, sillä se sisältää myös Britaxin kokemusta lastenturvallisuusalalta.4 vuotta, 200 viikkoa, 1500 päivää ja 1 turvaistuin
Ensimmäisen neljän vuoden aikana lapsesi kasvaa keskimäärin 52 cm. Dualfix i-Size tarjoaa mukavuutta tälle ajalle. 12 istuinasentoa (selkä tai kasvot menosuuntaan) sisältää ergonomisen, laakean makuuasennon vastasyntyneelle ja enemmän jalkatilaa vanhemmalle lapselle. Tämä tarkoittaa ultimativiista mukavuutta lapsesi elämän ensimmäisille 1500 päivälle!

Rauhoittavaa turvallisuutta - joka päivä
Lapsen turvallisuus on erittäin tärkeää Britaxille. Britaxin sisäiset standardit ovat vaativia, kuten ajankohtainen normi ECE R129 (i-Size). Dualfix i-Size -turvaistuimessa on lukuisia turvallisuusominaisuuksia, kuten optimoitu sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa turvaistuimen sisään on rakennettu erityisiä teräsrakenteita. Istuimessa on lisäksi patentoitu Pivot Link Isofix -järjestelmä. Tämä suojaa lastasi onnettomuustilanteissa, tulipa isku edestä, takaa tai sivulta. Siihen voit luottaa.

Saksassa valmistettua laatua
Britax uskoo, että tuotekehityksen ja tuotannon tulee tapahtua mahdollisimman lähellä toisiaan. Tämän takia Dualfix i-Size istuin on suunniteltu ja valmistettu Sakassa, missä Britax on myös testannut turvaistuimen lukuisia kertoja ennen kuin se on hyväksytty. Tämä takaa korkean laadun. Tämä ei koske ainaostaan turvaistuimen osia vaan myös istuimen päällisiä, jotka on valmistettu Euroopassa. Tämän ansiosta lapsesi matkustaa aina turvallisesti matkoilla.

Tuotetiedot:

360° kääntömekanismi
360° kääntömekanismin ansiosta istuin voidaan käden käänteessä kääntää selkä menosuuntaan asennosta kasvot menosuuntaan tai toisin päin. Istuinta ei tarvitse irrottaa välillä autosta ja asentaa uudestaan matkustussuunnan vaihtamiseksi. Lisäksi istuin voidaan kääntää pysäköidyssä autossa kohti ovea, mikä helpottaa lapsen laittamista istuimeen. Istuin on helppo kääntää haluttuun suuntaan, kunnes istuin lukittuu ja matka voi alkaa.

Säädettävä tukijalka
Tukijalka estää turvaistuinta kaatumasta mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Tukijalka on säädettävissä. Sillä tavoin tukijalka on helppo sovittaa autonistuimen selkänojaan ja tarjota 10 % enemmän jalkatilaa lapsellesi

Integroitu sivutörmäyssuoja (SICT inside)
Sivusuunnasta tulevassa törmäystilanteessa lapsesi on tämän teknologian ansiosta suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Se sekä johtaa törmäysvoimaa pois että vaimentaa sitä. Sivutörmäyssuojaa ei tarvitse säätää tai sovitella. SICT on aina valmiina, kun tarvitset sitä.

Britax Römer Pivot Link järjestelmä
Törmäyksen sattuessa patentoitu järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tämä istuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Syvät, pehmustetut sivusuojat
Syvät ja pehmeästi pehmustetut sivutörmäyssuojat suojaavat lasta sivutörmäystilateissa. Ne vaimentavat törmäyksen voimaa, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

V-kirjaimen muotoinen pääntuki
V-kirjaimen muotoinen pääntuki on suunniteltu kontrolloimaan lapsen herkän pään liikkeitä onnettomuustilanteissa. Se tarjoaa optimaalisen suojan, ja on todella mukava. Pääntukea ja valjaita voidaan säätää istuimen edestä lapsen kokoon sopivaksi.

Pehmeät neopreeni-olkapehmusteet
Uudet, pehmeät neopreeni-olkapehmusteet painautuvat mukavasti lapsen kehoa vasten. Onnettomuustilanteessa olkapehmusteet vähentävät lapsen liikettä ja ne tekevät 5-pistevaljaista mukavat. Pehmusteet voidaan irrottaa ja pestä koskematta vyöjärjestelmään.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Korkeussäädettävä tukijalka
Tukijalka tarjoaa lisävakautta istuimelle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa, mikä auttaa suojelemaan lastasi. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinsuojan, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinsuojan irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: Isofix-kiinnikkeillä ja tukijalalla
  • Asennus: selkä menosuuntaan 0-105 cm, kasvot menosuuntaan 6-105 cm
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 48 x 44 x 74 cm
  • Paino: 15 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Turvaistuin Dualfix i-Size, Wine Rose
529,00 €
Suositut merkit