Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
-30%
Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
Vaihtoehdot:
  • Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Moonlight Blue
  • Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash

429,90 €
Hinta
300,99 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
128,91 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A398052

EAN: 4000985325927

Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
Ryhmä 0+/1, painoluokka: 0–18 kg, ikä: syntymästä n. 4 ikävuoteen asti

Näin lapsi voi istua autossa kasvot tai selkä menosuuntaan. Istuin kääntyy 360 astetta, joten lapsen asettaminen istuimeen on helppoa, kuten myös istuinsuunnan vaihtaminen.

Lapsi istuimeen kädenkäänteessä.
Nappia pyörittämällä istuimen saa kääntymään ovea päin. Tämän takia lapsi on helppo istuttaa ja vyöttää istuimeen. Sitten istuimen voi vain kääntää oikeaan asentoon. Ja eikun matkaan!

Suunnanvaihto onnistuu kääntämällä.
Istuin osoittaa aina haluamaasi suuntaan. Istuinta voi käyttää 18 kg:n painoon saakka. Istuimessa on paljon jalkatilaa. Voit kääntää istuimen kasvot menosuuntaan kun lapsesi on tarpeeksi iso.

Istuin on erittäin mukava
Istuinta on helppo säätää tarpeen mukaan. Myös matkan aikana.

Tuotetiedot:

Mahdollisuus käyttää pidempään selkä menosuuntaan
Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin - aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään.

Useaan eri asentoon säädettävä istuin
Lapsen pitäisi matkustaa autossa mukavasti. Siksi tämä istuin on suunniteltu monella kallistusasennolla, selkä ja kasvot menosuuntaan, jotka voidaan säätää vaivattomasti – mikä tarjoaa stressittömän matkan ja tyytyväisen lapsen.

Pehmeät neopreeni-olkapehmusteet
Uudet, pehmeät neopreeni-olkapehmusteet painautuvat mukavasti lapsen kehoa vasten. Onnettomuustilanteessa valjaat vähentävät lapsen liikettä törmäystilanteessa ja ne tekevät 5-pistevaljaista mukavat. Pehmusteet voidaan irrottaa ja pestä.

Britax Römer Pivot Link järjestelmä
Törmäyksen sattuessa patentoitu järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tällöin ajoneuvon istuin vaimentaa törmäyvoimia, mikä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Syvät, pehmustetut sivutuet
Pehmustetut sivutuet toimivat suojaavana kotelona, joka ottaa vastaan sivutörmäyksen törmäysvoiman, jolloin loukkaantumisriski on mahdollisimman pieni.

Helposti säädettävä pääntuki ja valjaat
Helpommaksi ei säätäminen muutu: pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität lapsesi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Ne suojaavat lastasi optimaalisesti. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Korkeussäädettävä tukijalka
Tukijalka tarjoaa lisävakautta istuimelle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia kolarissa, mikä auttaa suojelemaan lastasi. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoon sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvon lattiaan.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi istuimessa on konepestävä istuinpäällinen, joka voidaan irrottaa helposti. Turvaistuimen valjaita ei tarvitse irrottaa istuinpäällisen irrottamiseksi. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Tekniset tiedot:
  • Asennus autoon: Isofix-kiinnikkeillä ja tukijalalla
  • Asennus: selkä menosuuntaan 0 - 18 kg, kasvot menosuuntaan 9 - 18 kg
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 48 x 45 x 70 cm
  • Paino: 14 kg
Toimitukseen sisältyy turvaistuin Dualfix 2 R jalustalla.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
14,99 €
Hinta
15,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
5
1304 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 1084
 
4 tähteä
| 201
 
3 tähteä
| 11
 
2 tähteä
| 3
 
1 tähti
| 5
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
Britax Römer Turvaistuin Dualfix 2 R Black Ash
429,90 €
300,99 €