Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
-28%
Vaihtoehdot:
  • Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
  • Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Storm Grey
  • Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Moonlight Blue
  • Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Burgundy Red

ovh¹
429,90 €
Hinta
309,90 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
120,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A308618

EAN: 4000984122527

Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
i-Size / koko: 76 - 150 cm, ikä: 15 kk - 12 v

Advansafix M i-Size on kehitetty niin, että 15 kuukauden ikäiset ja 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa turvallisesti. Se on hyväksytty uuden i-Size-säännön mukaisesti ja se tarjoaa entistä enemmän turvallisuutta ja maksimaalista joustavuutta. Voit luottaa siihen! Istuin voidaan muuntaa 5-paikkaisella turvavyöllä kiinnitetystä lastenistuimesta auton 3-pistevyöllä kiinnitettäväksi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Pikkulapsesi 21 kg painoon asti on erityisen hyvin suojattu 5-pistevyön avulla.

Tuotteen huippuominaisuudet:

i-Size : Turvallisuutta pienille ja isoille
Advansafix M i-Size-lastenistuimella lapsi matkustaa erityisen turvallisesti - pikkulapsi-iästä siihen asti, kun hän ei enää tarvitse lastenistuinta. Lapsesi on optimaalisesti suojattu 3-in-1-istuimessa. Rauhoittava tieto: Advansafix M i-Size on hyväksytty uuden i-Size-säännön mukaisesti. 5-pistevaljaita voidaan käyttää enintään 21 kg painaville lapsille. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän turvallisuutta lapsellesi.

Joustavuutta sormenpäilläsi
FLIP&GROW-toiminnon ansiosta voit helposti vaihtaa integroidut 5-pistevaljaat 3-pistevaljaisiin lapsen kasvaessa. Ja koska mitään ei tarvitse irrottaa istuimesta, voit vaihtaa takaisin 5-pistevyöhön milloin tahansa. EasyRecline-toiminnon ansiosta voit säätää sisäänrakennetun istuimen eri mukaviin lepoasentoihin - ilman, että sinun tarvitsee säätää Top Tetheriä uudelleen.

Laatu - Made in Germany
Britax Römerin korkean laadun takaa se, että koko tuotekehitysprosessi valmiiseen lastenistuimeen asti tapahtuu saman katon alla ja valmiita tuotteita testataan säännöllisesti myös omissa moderneissa, korkeatasoisessa törmäystestauslaitoksessa.

Tuotteen ominaisuudet:

Britax Römer Pivot Link-järjestelmä
Onnettomuuden sattuessa patentoitu Pivot Link Isofix-järjestelmämme vähentää lastenistuimen liikettä eteenpäin ja ohjaa suurimman osan voimista alaspäin. Yhdessä verhoilun kanssa tämä pehmentää iskun voimaa ja vähentää merkittävästi pään ja niskan vammojen riskiä.

EasyRecline
EasyRecline sopii kaikenikäisille ja sen avulla voit säätää istuimen kolmeen mukavaan istuma-asentoon. Jopa lapsen istuessa istuimessa ja ilman Top Tetherin uudelleensäätöä - erittäin mukava lapselle ja vanhemmille.

5-pistevaljaat
Olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat paras tapa suojata lasta turvaistuimessa. Ne kiinnittävät lapsen optimaalisesti istuimen suojakuoreen. Törmäystilanteessa turvavyöjärjestelmä jakaa törmäystilanteessa vaikuttavat voimat viiteen pisteeseen ja lieventää niitä: olkapäihin, lantioon ja jalkojen välissä olevaan vyölukkoon. Näin lapsesi on suojattu kaikin puolin onnettomuuden sattuessa.

Suojaa korkean selkänojan ansiosta
Selkänojalla varustetut lastenistuimemme suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä. Samalla ylempi ja alempi vyönohjain varmistavat, että auton turvavyö on oikeassa paikassa, ja pehmustettu pääntuki tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta lapsesi päälle ja niskalle.

FLIP&GROW
Kun lapsesi painaa vähintään 15 kg, voit vaihtaa integroidun 5-pistevaljaan 3-pistevaljaaseen. Kun lapsesi painaa enintään 21 kg, sinun on vaihdettava integroidusta 5-pistevyöstä ajoneuvon 3-pistevyöhön kiinnittääksesi lapsesi lastenistuimeen. FLIP&GROW-toiminnon ansiosta tämä on nyt mahdollista muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Säädä vain pääntuki ja säilytä valjaat selkänojassa, jotta ne eivät katoa. Säädä sitten FLIP&GROW-säätölevyä Secure Guardin avulla ja olet valmis lähtemään liikkeelle.

Pehmeät neopreeniset olkapäätyynyt
Pehmeät neopreeniset olkapäätyynyt myötäilevät mukavasti lapsesi vartaloa. Törmäyksen sattuessa ne eivät ainoastaan vähennä lapsesi eteenpäin suuntautuvaa liikettä, vaan tekevät 5-pistevaljaista myös entistäkin mukavammat. Lisäksi voit helposti irrottaa ne pesua varten ilman, että sinun tarvitsee puuttua valjasjärjestelmään.

V-muotoinen pääntuki
V-muotoinen pääntukemme on suunniteltu erityisesti hallitsemaan lapsen herkän pään liikettä sivutörmäyksessä. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa optimaalisen suojan lisäksi myös paljon mukavuutta. Lisäksi voit helposti säätää pääntukea ja turvavaljaita istuimen etuosasta lapsesi koon mukaan.

Helposti poistettava päällinen
Konepestävä istuinsuoja on helppo irrottaa ilman, että turvavyötä tarvitsee irrottaa. Se on nopea tapa saada istuin puhtaaksi ja taas käyttövalmiiksi.

Top Tether
Törmäystilanteessa yläkiinnityshihna vähentää lastenistuimen pyörimistä ja vähentää siten mahdollisia vammoja pään ja niskan alueella. Kaksinkertaisten kiinnityspisteiden ansiosta v-muotoinen Top Tether-kiinnityksemme tarjoaa lapsellesi jopa enemmän vakautta ja turvallisuutta kuin perinteiset kiinnitysjärjestelmät.

Secure Guard
Secure Guard auttaa suojaamaan erityisesti lapsesi herkkää vatsan aluetta - aikuisille tarkoitetun 3-pisteturvavyön neljännen kiinnityspisteen ansiosta. Asettamalla lantiovyö optimaalisesti lapsen lantioluiden päälle Secure Guard vähentää etutörmäyksessä vaikuttavia voimia jopa 35 %* ja antaa samalla lapsellesi riittävästi liikkumisvapautta matkan aikana.

*Sisäiset Britax-testit Q6-nukella, jotka vastaavat pituudeltaan ja painoltaan keskimääräistä 6-vuotiasta lasta.

Tekniset tiedot:
  • Asennusvaihtoehdot autoon: Isofix Top Tetherin kanssa (76-102 cm), vyön ja Isofixin kanssa (100-150 cm) tai pelkän vyön kanssa (100-150 cm).
  • Ajosuunta: asennus menosuuntaan 76-150 cm.
  • Mitat (korkeus/leveys/syvyys): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Tuotteen paino: 11 kg

Top Tether sisältyy toimitukseen.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
18,18 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
5
250 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 199
 
4 tähteä
| 45
 
3 tähteä
| 6
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
Britax Römer Turvaistuin Advansafix M i-Size Cosmos Black
ovh¹ 429,90 €
309,90 €