10% kaupassa | 12% Appissa
10% kaupassa | 12% Appissa
Vielä tänään:
Säästä nyt
00
t
00
min
00
s
Katso koodit!i
Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Moonlight Blue
Vaihtoehdot:
 • Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Moonlight Blue
 • Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Cosmos Black
 • Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M Storm Grey
 • Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M Burgundy Red
 • Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M Fire Red

Hinta
326,45 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A292577

EAN: 4000984165838

Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Moonlight Blue
Ryhmä 1/2/3, paino: 9–36 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v.

Advansafix IV M sopii 9 - 36 kg:n painoisille lapsille. Se pysyy mukavana koko käyttöiän ajan. FLIP&GROW-ominaisuuden ansiosta voit helposti vaihtaa integroidut 5-pistevaljaat ajoneuvon 3-pisteturvavyöhön lapsen kasvaessa. Tämä on mukava sekä lapsille että vanhemmille.

Ensiluokkaista turvallisuutta - joka päivä
Lapsen turvallisuus on Britaxille todella tärkeää. Kun lapsi kiinnitetään ajoneuvon 3-psiteturvavyöllä, SecureGuard takaa, että lantiovyö pysyy optimaalisessa asennossa lantion luiden päällä, mikä vähentää vatsaan kohdistuvien vammojen riskiä. Istuimen sivut ja V-muotoinen päätuki suojaavat sivutörmäystilanteessa.

Saksassa valmistettua laatua
Lasten turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Laadun varmistamiseksi valmistamme tuotteemme itse alusta loppuun. Testaamme lopuksi kaikki tuotteemme omassa laboratoriossamme.

Tuotetiedot:

Britax Römer Pivot Link järjestelmä
Törmäyksen sattuessa patentoitu järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

EasyRecline
EasyRecline mahdollistaa istuimen selkänojan säätämisen kolmeen asentoon. Selkänojaa voidaan säätää lapsen istuessa istuimessa ja Top Tether -kiinnitysvön ollessa kiinnitettynä.

Viisipistevaljaat
Me olemme vakuuttuneita siitä, että 5-pistevaljaat ovat soveltuvimmat ja turvallisimmat valjaat turvaistuimiin. Sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiteen pisteeseen: olkapäihin, lantioon ja valjaiden kiinnityskohtaan lapsen jalkojen väliin. Näin lapsesi on törmäystilanteessa kaikilta puolilta suojattu.

Korkea selkänoja
Istuin suojaa lastasi hyvin mahdollisissa sivutörmäystilanteissa. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein, lisäksi pehmustettu pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.

FLIP&GROW
Kun lapsi on 15-18 kilon painoinen, tulee lapsi kiinnittää istuimeen ajoneuvon 3-pisteturvavyöllä integroituden 5-pistevaljaiden sijasta. FLIP&GROW-ominaisuuden avulla vyöjärjestelmän vaihto käy helposti. Säädä vain pääntukea ja säilö turvavaljaat istuimen selkänojan sisään, jotta ne eivät pääse hukkumaan. Aseta FLIP&GROW-säätölevy siten, että SecureGuard on istuimen päällä ja valmista tuli.

Pehmeät neopreeni-olkapehmusteet
Uudet, pehmeät neopreeni-olkapehmusteet istuvat sopivasti lapselle. Onnettomuustilanteessa valjaat vähentävät lapsen liikettä törmäystilanteessa ja ne tekevät 5-pistevaljaista mukavat. Pehmusteet voidaan irrottaa ja pestä.

V-muotoinen pääntuki
V-muotoinen pääntuki on suunniteltu kontrolloimaan lapsen herkän pään liikkeitä onnettomuustilanteissa. Optimaalisen suojan lisäksi selkänoja tarjoaa paljon mukavuutta. Pääntukea ja valjaita voidaan säätää istuimen edestä lapsen kokoon sopivaksi.

Helposti irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi turvaistuimessa on irrotettava, konepestävä päällinen. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Top Tether -kiinnitysvyö
Top Tether pienentää istuintilanteessa tapahtuvan istuimen pyörähdyksen todennäköisyyttä, mikä suojaa lapsen päätä ja niskaa. Kahden kiinnityskohdan ansiosta V-kirjaimen mallinen kiinitysvyö tarjoaa vielä enemmän tukevuutta ja turvallisuutta kuin edeltäjänsä.

SecureGuard
SecureGuard suojaa vanhempien lasten herkkää vatsanseutua. Se tarjoaa auton 3-pisteturvavyölle neljännen kiinnityspisteen. Neljännen kiinnityspisteen ansiosta turvavyön asento on optimaalinen, se myös vähentää törmäystilanteessa lapsen vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35%*.

*Britaxin sisäiset testit, joissa käytettiin Q6-kolarinukkea, jonka massa vastasi keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: Isofix ja Top Tether (9-18 kg), Isofix/isofix ja vyö (15-36 kg)
 • Asennussuunta: kasvot menosuuntaan 9–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 60 - 83 x 44 x 47 cm
 • Paino: 11 kg

Top Tether sisältyy toimitukseen.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Moonlight Blue
Tuotearvostelujen keskiarvo:
2 arvostelua
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

Britax Römer Turvaistuin Advansafix IV M, Moonlight Blue
326,45 €