BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort, Turquoise Purple

BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort, Turquoise Purple


  • BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort , Black Grey
  • BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort, Blue Red

Hinta
103,10 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A266274

BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort, Turquoise Purple
Jockey³ Comfort tarjoaa juuri sitä, mitä vanhemmat haluavat: korkeaa turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Istuimen jalkatukia ja selkänojaa voidaan säätää yhdellä kädellä. Lapsi matkustaa istuimessa siis aina mukavasti ja uuden, magneettisen kaksivaiheisen vyölukon ansiosta tukevasti ja turvallisesti kiinnitettynä. Istuin on valmistettu Saksassa.

Todella mukava ja hyvä istua
Jockey³ Comfort on todella mukava polkupyöränistuin, joka sopii 9-22 kilon painoisille lapsille. Säädettävä pääntuki ja säädettävät jalkatuet takaavat aina mukavan matkustusasennon ja lisäksi selkänojaa voidaan säätää. Jousiteräksinen kiinnike vaimentaa tien epätasaisuudesta johtuvia töyssyjä.

Turvallisuus ennen kaikkea
Jockey³ Comfort istuimessa on lukuisia turvallisuusominaisuuksia. Erittäin suuret pinnasuojukset estävät lapsen jalkoja päätymästä pinnojen väliin. Lisäksi jalkatuissa on jalkaremmit. Lisäksi mukavat valjaat, joissa on magneettinen, kaksivaiheinen vyönlukko, pitävät lapsen tukevasti ja turvallisesti istuimessa.

Helppokäyttöinen
Jockey³ Comfort on erittäin helppokäyttöinen. Selkänojaa, pääntukea sekä jalkatukia on helppo säätää yhdellä kädellä. Jockey³ Comfort kiinnitetään suoraan polkupyörän runkoon.

Tuotetiedot:

Käännettävä päällinen
Haluatko muuttaa istuimen ulkonäköä? Käännä vain istuinpäällinen toisin päin, jolloin istuin saa uuden ulkonäön toisen värin ansiosta.

Tukeva jousiteräksinen kiinnike
Tien töyssyt eivät häiritse matkantekoa, sillä jousiteräksinen kiinnike vaimentaa töyssyjä.

Säädettävä pääntuki
Jotta lapsi istuisi lastenistuimessa aina mahdollisimmna mukavasti, voidaan pääntukea ja turvavaljaita säätää lapsen kokoon sopivaksi.

Säädettävä selkänoja
Istuimen selkänojaa voidaan säätää helposti mukavaan lepoasentoon.

Helposti säädettävät valjaat kaksivaiheisella vyölukolla
Valjaissa on magneettinen, kaksivaiheinen vyönlukko, sekä leveät olkapehmusteet. Valjaita on helppo säätää.

Suuri pinnasuojus
Pinnasuojus estää lapsen jalkoja pääsemästä pinnojen väliin.

Tavaratelineestä riippumaton kiinnitys
Lastenistuin voidaan asentaa myös pyöriin, joissa ei ole tavaratelinettä. Istuin asennetaan suoraan pyörän runkoon.

Säädettävät jalkatuet
Jalkatukia voidaan säätää lapsen kasvaessa. Näin lapsi matkustaa turvaistuimessa turvallisesti ja mukavasti.

Tekniset tiedot:
  • Soveltuu 9–22 kilon painoisille lapsille (9 kk - 5 v.).
  • Valmistettu Saksassa
  • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 71,2 x 46 x 43 cm
  • Paino 5,8 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Polkupyöränistuin Jockey³ Comfort, Turquoise Purple
103,10 €
Suositut merkit