BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose

BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose


 • Britax Römer Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Moonlight Blue
 • BRITAX RÖMER Turvaistuin Kidfix II XP SICT Black Series, Fire Red
 • BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Crystal Black

259,90 €
Hinta
199,90 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
60,00 €-23%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A256714

BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose
Ryhmä 2–3, painoluokka: 15–36 kg, ikäsuositus: n. 4–12 v.

Kidfix II XP SICT istuin toimii selkänojallisena istuimenkorokkeena, jotka ylittää monet turvallisuusvaatimukset. XP-PAD -järjestelmä tarjoaa suojaa etutörmäystilanteissa. SecureGuard-teknologia takaa optimaalisen turvavyön asennon. Ja sivutörmäyssuojat tekevät matkustamisesta mukavaa sekä lapselle että vieressä matkustaville. Tämä säädettävä istuin tarjoaa korkealuokkaista turvallisuutta 4-12 -vuotiaille lapsille.Ainutlaatuinen etutörmäyssuoja
Turvaistuin on varusteltu ainutlaatuisella SecureGuard järjestelmällä, jonka ansiosta lapsesi on hyvin suojattuna etutörmäystilanteissa. Tämä auttaa turvavöitä pysymään oikeassa asennossa lapsesi lonkkaluiden päällä. Tämän ansiosta mahdollisessa etutörmäystilanteessa lantionalueella vaikuttava voima vähenee 35 % asti. Lisäksi XP-PAD -järjestelmä tarjoaa suojaa pään- ja niskanalueelle mahdollisen etutörmäystilanteen aikana. Se vie voimaa 30 % asti pois herkältä kaulanalueelta tukien myös samanaikaisesti päätä ja pehmustaen rintakehää.


Erinomainen sivutörmäyssuoja
Kidfix II XP SICT -turvaistuin takaa myös vanhemman lapsen turvallisuuden. Turvaistuimessa on selkänoja, joka suojaa lastasi tehokkaasti sivutörmäytilanteessa sivutörmäyssuoja-teknologiansa ansiosta. Syvät, pehmustetut sivutuet suojaavat lastasi päästä varpaisiin!

Helppo asennus
Kidfix II XP SICT voidaan kiinnitää ajoneuvoon helposti Isofix-kiinnikkeillä. Turvavyönohajin mukautuu automaattisesti pääntuen korkeuteen. Näin turvavyö mukautuu aina oikein lapsesi kokoon nähden. V:n mallisen selkänojansa ansiosta lapsesi voi huoletta kasvaa, jolloin hänen selkänsä ja hartiansa mahtuvat hyvin istuimeen. Tämän ansiosta lapsesi on aina optimaalisesti tuettuna.

Tuotetiedot:

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki
Säädettävä pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka käyttävät 3-pistevöitä. Pääntukea voidaan säätää helposti yhdellä kädellä myös silloin, kun lapsesi jo istuu istuimessa. Pääntuen ergonomisuuden ansiosta se suojaa lapsesi päätä myös hänen nukkuessaan.

V-kirjaimen muotoinen selkänoja
V:n mallisen selkänojansa ansiosta lapsesi voi huoletta kasvaa, jolloin hänen selkänsä ja hartiansa mahtuvat hyvin istuimeen. Tämän ansiosta lapsesi on aina optimaalisesti tuettuna. Turvaistuimen selkänoja mukautuu automaattisesti ja sopeutuu auton istuimen kaltevuuden mukaan. Tämän avulla turvaistuin sopii paremmin auton istuimeen ja lapsesi istuuu mukavemmassa asennossa.

Korkea selkänoja
Turvaistuimen korkea selkänoja suojaa lastasi kolmella tavalla: Istuin suojaa lastasi hyvin mahdollisissa sivutörmäystilanteissa. Samanaikaisesti vyönohjaimet huolehtivat siitä, että auton turvavyöt kulkevat oikein, lisäksi pääntuki suojaa pään ja niskan aluetta.

Irrotettava päällinen
Joskus matkanteko on kaoottista. Juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi suunnittelimme konepestävän istuinpäällisen, joka voidaan irrottaa helposti. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

XP-PAD
Kun lapsesi on kiinnitettynä auton 3-pisteturvavöillä, tarjoaa XP-PAD lisäsuojaa. XP-PAD koostuu iskuja vaimentavasta vaahtomuovista, jonka ansiosta turvaistuin vähentää voimaa 30 % asti etutrömäystilanteessa. Samalla kun lapsesi on vöihin kiinnitettynä, on hänen kaulansa hyvin suojattuna, pää tuettuna ja rinta pehmustettuna.


SecureGuard
SecureGuard suojaa vanhempien lasten vatsanseutua, se tarjoaa auton 3-pisteturvavyölle neljännen kiinnityspisteen. Neljännen kiinnityspisteen ansiosta turvavyön asento on optimaalinen, se myös vähentää törmäystilanteessa iskuvoimaa.


Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT
SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi tulee SICT-teknologiaa käyttäää vain auton oven puoleisella sivulla.

Tekniset tiedot:
 • Asennus autoon: Auton 3-pisteturvavöillä ja Isofix-kiinnityksellä tai pelkästään vöillä.
 • Asennus: käyttö kasvot menosuuntaan 15–36 kg
 • Mitat (korkeus x leveys x syvyys): 67-85 x 54 x 39 cm
 • Istuimen paino: 7,3 kg

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Arvostelut

Tuotearvostelu - BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose
Tuotearvostelujen keskiarvo: 1 arvostelua
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyMikä on eKomi?
 • 100-prosenttisesti riippumaton
 • Ehdottoman läpinäkyvä
 • Asiakkailta asiakkaille
Arvioinnit

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Kidfix II XP SICT Turvaistuin, Black Series, Wine Rose
259,90 €
199,90 €
Suositut merkit