BRITAX RÖMER Isofix-asennusohjaimet, musta
ovh¹
12,00 €
Hinta
8,68 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
3,32 €-28%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A180128

BRITAX RÖMER Isofix-asennusohjaimet, musta
Käyttöohjeet:
Asennusohjaimet helpottavat Isofix:n asennusta ja vähentävät istuimen päällisen vahingoittumista. Ohjaimet tulee irrottaa ja säilyttää huolellisesti silloin, kun niitä ei käytetä. Ajoneuvoissa, joissa takapenkki voidaan kaataa alas, tulee ohjaimet irrottaa ennen kaatamista. Lika ja roskat ohjaimissa voivat haitata ohjainten toimintaa. Ongelmatilanteissa tulee ohjaimet ensin aina huolellisesti puhdistaa.

Ohjaimet asennetaan molempiin auton Isofix-kiinnikkeisiin, istuinosan ja selkänojan väliin. Avoinainen puoli osoittaa ylöspäin.

Britax Römer tarjoaa kahden vuoden valmistus- ja materiaalivirhe takuun. Takuuaika alkaa kaupantekopäivästä ja pätee ainoastaan käyttöohjeiden mukaan käytettyihin tuotteisiin. Takuun ulkopuolella erotellaan varaosat, jotka asiakas voi itse vaihtaa ja varaosat, jotka vaihdetaan Britax Römerin tai jälleenmyyjän toimesta. Varaosien tulee aina olla alkuperäisiä Britax Römerin varaosia.

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Merkki

Britax Römer

Britax Römer

Britax ja Römer ovat olleet yhteistä perhettä jo vuodesta 1978. Yhden brändin alla ne asettivat ja nostivat laatu- ja turvallisuusstandardit entistäkin korkeammalle. Britax Römerillä on vuosikymmenten kokemus turvaistuinten, lasten polkupyöräistuinten sekä lastenvaunujen ja –rattaiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhtiö työskentelee tiiviissä yhteistyössä autovalmistajien kanssa, jotta turvaistuimissa voitaisiin käyttää aina uusinta ja turvallisinta teknologiaa. Yli 90% Britax Römerin turvaistuimista ja kaikki polkupyöräistuimet valmistetaan joko Saksassa tai Iso-Britanniassa. Britax Römer on tunnettu älykkäästä suunnittelusta ja korkeista turvallisuusvaatimuksista, joiden taso nousee kokoajan.

Suosituimmat tuotteemme

BRITAX RÖMER Isofix-asennusohjaimet, musta
ovh¹ 12,00 €
8,68 €
Suositut merkit